reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dzien dobry
mam chwile dla siebie bo maly spi ale nie popisze bo chce troche odpoczac
tylko w skrocie co u nas : nik rosnie nie samowicie jest juz taki duzym chlopcem , je wspaniale jablko prawie cale gryzie , biega bardzo szybko ale generalnie jest bardzo grzeczny poza tymi atakami zlosci co jakis czas ale jest ok , coraz wiecej gada i jest bardzo komunikatywny
swieta minely wspalniale wszyscy byli zachwyceni malym no.
Nicki odkryl tez schody juz potrafi wchodzic na stojaco ale schodzi tylem na czworakach jest bardzo zwinny i potrafi sie wszedzie wdrapac
mocno sie poklocilam z mezem i tesiowa w swieta juz nawet chcial wracac do domu ale jakos sie ulozylo
a i jak ktoras ma czas to kupilam sobie fajna ksiazke : wzloty i upadki super mamy .........fajna , o tym ze maciezynstwo nie jest takie sielankowe

ok to tyle caluje wszytskich i moze pozniej cos napisze jak mi maly da

reklama
Czesc Kochaniutkie :tak::tak:

Lilus, z Hania i tak wyszlo ze chlop:-D moze z Twoim wiekiem bylo inaczej...?:-D:-D no albo metoda nie zawsze sie sprawdza:sorry2::sorry2:
No i Lilus w pelni sie zgadzam, ze na dziewczynke to trza przed owulacja, albo tuz po... co do diety to nie wiem jak sie ma:blink: ale co mi tam, moge wziac pod uwage miesiace tez z tej chinskiej tabeli, nie... zawsze co dwie metody to nie jedna:-D
no i testy owulacyjne polecam:tak: - stosowalam przy Oskarku, udalo sie za 2gim podejsciem:-D:-D:-D
A co do biur - to polecam wyjazd przez niemieckie biura - lepsze warunki, nizsze ceny, ja bylam teraz z niemieckim TUI, spisali sie na medal:tak::tak:
I uwazam ze super, ze w piatke, bo tak caly urlop bys sie gryzla czy wsio oki...

Larvuniu, jak minela nocka bez Marcelka??? Ja sobie nie wyobrazam takiej rozlaki, bym umarla z zalu, Oskar tez - no i u nas jest cycus jeszcze:-p

Elbra, widzisz... jednak chlop wyszedl:-D:-D

Mirka, a jak z mezusiem - juz dobrze? No i gratki dla Nikiego za osiagi:tak::tak::tak: fajne te brzdace nasze;-);-)

U nas teraz drzemka, mezus pojechal do firmy, przed chwila byla siostra meza ze swoim 7-mio letnim synkiem, posiedzieli, pogadalismy:tak: ale tak patrzylam na siostzenca i mam nadzije ze nasz Oskar nie bedzie taki okropnie nieznosny, bo ten to tak rozwydrzony ze hej, a mnie to tak irytuje ze ho ho...:crazy::crazy:

aaaaa, zapomnialam Wam napisac... tylko mi tu sie nie smiac:zawstydzona/y::sorry2:

ten casualplay s4, to kupilismy ponad m-c temu... wrrrr!!!! sprzedalam, ale bylam zla... az przypomnialam sobie jak Ty, Lilus kupilas chyba x-landera na allegro...
hmmm, licytowalam tego casuala, ale nie osiagnelam niby ceny minimalnej. Po zakonczeniu aukcji dostalam maila od sprzedajacego, ze moja oferta byla najwyzsza i moge go kupic... no wiec przelalam kwote i czekalam... Przyszedl wozek, bez torby - miala byc oryginalna, bez pasow bezpieczenstwa w spaceroce i ochraniaczy na nie... bez folii na gondolke... noi stan wrrrr, buda w spacerowce zszywana, kolor sprany, stelaz caly porysowany, hamulec nie dzilal... no i na koniec stelaz odspawany, i skrecony srubami:angry: dzwonilam o braki, bo co wiecej moglam - kupilam poza allegro... no i obiecala doslac toreb i pozostale rzeczy... nawet napisala maila ze przeprasza, ze uzupelni... noi dupa, nic nie doslala, a potem w rozmowei jej maz stwierdzil ze nie wysla nam nic bo za tanio kupilsmy!!!!
Hmmm, noi chyba oddamy to na policje, dzwonilam - mozna zglosic, tak naprawde to moge zadac tylko tej torby, bo stanu technicznego nie udowodnie, ale torbe owszem, mam maile...
No ale podczas m-ca ekploatacji wyszlo pare rzeczy ktore nam sie nie podobaja w wozku, przede wszystkim bdka jak sie zamyka to dotyka prawie glowy Oskara... wiec dupa... no i sprzedalismy go w cholere, a dzis wyslali mi Quinnego Speediego kolor limitoany Papillon... :-D:-D:-D

Lilus, trafilam na forum o wozkachh - gdzie pisala dziewczyna ktora testowala sporo wozeczkow i widzilam tam tez Twoje posty;-);-) no i po przeczytaniu ponad 70 stron zdecydowalam si ena ten model... ale fajnie bo mam opcje ze jak cos to w ciagu 10 dni moge go oddac:-p:-p

ale sie rozpisalam:sorry2:

tak wyglada;-)

Załączniki

• kocarky-quinny-speedi-sx-topline-papillon--big.jpg
    kocarky-quinny-speedi-sx-topline-papillon--big.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 45
Anulka wybor wozka tego speedy w deche!! :-):tak: napewno bedziesz zadowolona:-) ja choruje na ten wozek,nie moge sie doczekac jak Hania przestanie korzystac z wozka to od razu kupie Gabiemu ten pojazd :-D tutaj w N. jest on strasznie popularny,choc bardziej starsza wersja Freestyle

mialam okazje nim w sklepie pojezdzic i sasiedzi tez maja
no wypas!! a jak zobaczylam go w sklepie na zywca to w szoku bylam ze jest tak duzy! tzn.w srodku dla dziecka
no na zdjeciach wyglada zgrabnie,troche inaczej niz w realu,ale mysle,ze to maly minusik nic nie znaczacy;-)

kolor wozeczka super!!!

przykro mi,ze sie tez przejechaliscie na Allegro z wozkiem....ja z x landerem nie moglam nic zrobic,bo raz zagranica jestem,dwa nie mialam neta w tym czasie jak go dostalam
jak neta odzyskalam i chcialam wystawic negatywa,to nie moglaam bo konto tego allegrowicza zostalo zablokowane:baffled: potem machnelam reka...ale nigdy wiecej wozka uzywanego przez neta nie kupie:no:
oddajcie sprawe,zgloscie Allegro,chyba tez moga cos zrobic?

Anulka a powiedz mi,jak jechaliscie przez niemieckie biuro podrozy,to czy jak robili jakies wycieczki jezdziliscie z nimi? masz moze adres www do niego?
jak widze ceny do Grecji to sie zastanawiam nad nie jednym...
po 1. wycieczka na 7 dni jest tylko troche tansza od tej na 14 dni :baffled:
po 2. jak licza dzieci,bo mimo,ze patrze po ofertach dla rodzin to np.jest podana cena za osobe,ale o dzieciach ani wzmianki:baffled:

juz drugi dzien siedze wieczorem na kompie i kompletnie jestem zakrecona

Mirka czyli juz wrociliscie do domu? w swieta poklocilas sie z tesciowa? to Twoj maz jest Polakiem? bo ja myslalam,ze nie :happy:
widze,ze tez lubisz czytac ksiazki na temat wychowywania :-) ja jestem w trakcie ''ksztaltuj charakter i buduj osobowosc dziecka'',a takze ''zabawy rozwijajce dla niemowlat'' :-)

no i tyle popisalam,dzieciaczki sie obudzily,lece

lilka ...nie jest austryjakiem ale na swieta pojechalismy wszyscy razem tzn ja , maz maly i tesciowa ( nie wypadalo jej zostawic samej :)) chociaz szkoda

anulka .............co do wozkow ja mam quinny freestyle i jest super mysle ze speedy tez jest ok i bedziesz zadowlona

lece maly wola

beata witaj w klubie mnie tez smutno... ale u mnie to chormony, czekam na @ :dry: pare dni przed mam zawsze swoje nastroje...
no ale nic mnie tak nie wkurzya jak moj szef dzis :dry:

a jak po nocy bez malego...
no wiec budzil sie bidulek, stekal za nami, szkoda mi go... zasnol ponoc ok 21.00 ale obudzil sie z wielkim placzek ok 24.00 plakal z 30 min i pozniej spal do 8.00 rano,a jak wrocilam z pracy po niego to z rak mi nie schodzil :-D STRASZNIE TESKNILAM ZA NIM!!! dziwne uczucie... mowie wam kochane.
reszte napisze tam gdzie beata.... bo mnie gryzie

Dobry wieczor:tak:

Mirka, to masz dobre serducho... tesciowa taskoc ze soba na swieta:-p;-) no ale juz oki?

Larvuniu, ja tezz przed okresem chodze nabuzowana:sorry2::sorry2:

Lilka, co do dzieci na urlopie to do lat 2 sa w 99% ofert gratis, a wieksze maja znizki.
My korzystalismy z tej wyszukiwarki:
http://www2.onlineweg.de/

a co do wozeczka, to dzieki - mam nadzieje za naj ujmie... jak nie to odeslemy i kupimy MAXI COSI Mura 3 lub 4...:-p

reklama
Lilus a chcecie z jedzonkime czy bez? I ile gwiazdek min? No i wyspy czy czesc kontynentalna?
Bo patrzylam na Chalkidiki - 9 dni, z Berlina, hotel 4 gwiazdki, 2 posiki, za 1166 euro za Wasza rodzinke - pod koniec czerwca

(grecja jest droga w sumie...)

Do góry