dzien dobry
mam chwile dla siebie bo maly spi ale nie popisze bo chce troche odpoczac
tylko w skrocie co u nas : nik rosnie nie samowicie jest juz taki duzym chlopcem , je wspaniale jablko prawie cale gryzie , biega bardzo szybko ale generalnie jest bardzo grzeczny poza tymi atakami zlosci co jakis czas ale jest ok , coraz wiecej gada i jest bardzo komunikatywny
swieta minely wspalniale wszyscy byli zachwyceni malym no.
Nicki odkryl tez schody juz potrafi wchodzic na stojaco ale schodzi tylem na czworakach jest bardzo zwinny i potrafi sie wszedzie wdrapac
mocno sie poklocilam z mezem i tesiowa w swieta juz nawet chcial wracac do domu ale jakos sie ulozylo
a i jak ktoras ma czas to kupilam sobie fajna ksiazke : wzloty i upadki super mamy .........fajna , o tym ze maciezynstwo nie jest takie sielankowe
ok to tyle caluje wszytskich i moze pozniej cos napisze jak mi maly da
mam chwile dla siebie bo maly spi ale nie popisze bo chce troche odpoczac
tylko w skrocie co u nas : nik rosnie nie samowicie jest juz taki duzym chlopcem , je wspaniale jablko prawie cale gryzie , biega bardzo szybko ale generalnie jest bardzo grzeczny poza tymi atakami zlosci co jakis czas ale jest ok , coraz wiecej gada i jest bardzo komunikatywny
swieta minely wspalniale wszyscy byli zachwyceni malym no.
Nicki odkryl tez schody juz potrafi wchodzic na stojaco ale schodzi tylem na czworakach jest bardzo zwinny i potrafi sie wszedzie wdrapac
mocno sie poklocilam z mezem i tesiowa w swieta juz nawet chcial wracac do domu ale jakos sie ulozylo
a i jak ktoras ma czas to kupilam sobie fajna ksiazke : wzloty i upadki super mamy .........fajna , o tym ze maciezynstwo nie jest takie sielankowe
ok to tyle caluje wszytskich i moze pozniej cos napisze jak mi maly da

moze z Twoim wiekiem bylo inaczej...?
ale co mi tam, moge wziac pod uwage miesiace tez z tej chinskiej tabeli, nie... zawsze co dwie metody to nie jedna

dzwonilam o braki, bo co wiecej moglam - kupilam poza allegro... no i obiecala doslac toreb i pozostale rzeczy... nawet napisala maila ze przeprasza, ze uzupelni... noi dupa, nic nie doslala, a potem w rozmowei jej maz stwierdzil ze nie wysla nam nic bo za tanio kupilsmy!!!!
potem machnelam reka...ale nigdy wiecej wozka uzywanego przez neta nie kupie

pare dni przed mam zawsze swoje nastroje...