reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

oj to moze jak tak zle nie ma siedzac w domu;-) fakt troche sie nudze czasem, bo niunia zajmuje sie glownie sama soba, ale za to wysypiam sie na calego. Jesli zarywam nocke, to na wlasne zyczenie, bo sie zasiedze przed komputerm:zawstydzona/y:

Slodkich snow wszystkim zycze

reklama
ja generalnie lubię pracować tylko godzina jest nieludzka szczególnie ostatnio ;-)
i pomyśl\eć że sama ją sobie wymyśliłam... bo niby wczas kończyć chciałam....

Mam pracę biurową tylko w tak zwanych lużnych granicach czasowych ;-)
muszę zrobić co do mnie należy i jestem "wolna" ;-)

Nie pisałam przez kilka dni, bo nieciekawie się czuję - przepraszam ...
Dzisiaj po 17 mam wizytę u mojego lekarza. Jak wrócę to napiszę kilka słow o tym co mi poiwedział...
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia.

Witam i ja!!!
Już od pół godziny w pracy... Wykorzystuję moment, że jestem sama i zaglądam na forum.
Pogoda się popsuła i pewnie dlatego większość z nas ma takie samopoczucie do spania. Ja miałam kryzys w piątek i poniedziałek, ale wczoraj już było o niebo lepiej!!! I to bez popołudniowej drzemki!!! :))) Za to dziś problem ze wstaniem, ale już działam, więc nie jest źle. :)

Dziś do lekarza, pewnie nic ciekawego mi nie powie. Martwię się aby nie było tak jak ostatnio. Pierwsza wizyta - stwierdzenie ciąży i zrobienie badań. Druga wizyta, USG bez zmian od pierwszej wizyty, szpital i po wszystkim. :( Jejciuuuu, teraz nie może tak być!!!!

dzien dobry:-)
spij dobrze i cala noc:-)

cala noc spie, z tym problemow nie mam:tak: chlopaki odkad 4 miesiace skonczyly przesypiaja ladnie cale nocki od 19 do 7-czasami 8, wiec nie jestt zle, chociaz ja rano mimo wszystko niewyspana:-D

Nie pisałam przez kilka dni, bo nieciekawie się czuję - przepraszam ...
Dzisiaj po 17 mam wizytę u mojego lekarza. Jak wrócę to napiszę kilka słow o tym co mi poiwedział...
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia.
Ewelinko odpoczywaj ile sie da i uwazaj na Was, w koncu Wasze zdrowko i dobre samopoczucie jest w tej chwili najwazniejsze!:tak: Daj nam znac,jak po wizycie:tak:

Witam i ja!!!
Już od pół godziny w pracy... Wykorzystuję moment, że jestem sama i zaglądam na forum.
Pogoda się popsuła i pewnie dlatego większość z nas ma takie samopoczucie do spania. Ja miałam kryzys w piątek i poniedziałek, ale wczoraj już było o niebo lepiej!!! I to bez popołudniowej drzemki!!! :))) Za to dziś problem ze wstaniem, ale już działam, więc nie jest źle. :)

Dziś do lekarza, pewnie nic ciekawego mi nie powie. Martwię się aby nie było tak jak ostatnio. Pierwsza wizyta - stwierdzenie ciąży i zrobienie badań. Druga wizyta, USG bez zmian od pierwszej wizyty, szpital i po wszystkim. :( Jejciuuuu, teraz nie może tak być!!!!

Haniu,ja problemy ze wstaniem mam codziennie, a dzialas zaczynam dopiero ok 10:-Dteraz sobie na spiaco siedze i proboje pracowac, ale chlopaki nie daja.

A Ty glowka do gory kochana, bedzie dobrze! Wasz maluszek jest przeciez taki wyczekany i juz na pewno teraz kochany, ze nie moze byc inaczej niz dobrze. Po prostu w to wierz z calych sil i uwazaj na Was. Tak jak Ewelinka nie przemeczacj sie oi odpoczywaj ile wlezie. Moze tez L4??
Buziak dla Ciebie!

reklama
Dzień dobry
z zasłoniętego chmurami Śląska...
Ale dzisiaj pewnie wszędzie taka pogoda ...
Jak samopoczucie dziewczyny?

Hanuś musisz myśleć pozytywnie ja nie przyjmuje do wiadomości że będzie tak jak ostatnio dzidziul będzie w listopadzie;-)

Do góry