reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

pewnie, ze damy rade:tak: ja to mam chociaz ten plus, ze w nocy chlopaki spia, za to w dzien mega aktywne, dodatkowo sama mam problemy z dyskiem, wiec podnoczenie malo wskazane, mialam juz operacje w planach, ale maluszek plany pokrzyzowal;-)

reklama
No to ja chyba też do was listopadóweczki dołączę.... dzisiaj beta wyszła na poziomie 8111 mlU/ml. Wiec wygląda na to, że zafasolkowałam. Serdecznie was wszystkie pozdrawiam :) izyczę wszystkiego dobrego :)
P.S. myślicie, że mogę sie już udać do lekarza ???

CzarnaAnutka nie napisałaś który to dzień cyklu u Cibie i kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, ale z bety wynka, że zostaniesz mamusią:-D

Witam nowe przyszłe mamusie:-DU mnie dziś spokojny dzień, ale jest godzina 21 a ja padam ze zmęczenia.Chyba już chciałabym urodzić:-D

Dziewczyny gratulacje dla Was wszystkich :tak:
dawno mnie na BB nie było, chyba od stycznia... a tu juz listopadówki !:tak:
Majeczko wtedy sie spotykałysmy na starjących sie :-) gratulacje serdeczne i trzymam kciuki

zielono_mi , aneta23 - dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Ja też wierzę , że wszystko jest ok, ale obawa zawsze jest (i to chyba u każdej kobiety, która jest pierwszy raz w ciąży). Dzisiaj wieczorkiem odbieram męża z lotniska , a jutro idziemy na wizytę - dam znać, co nam powiedział o dzidzuni.

Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia. Odpoczywajacie dziewczyny ile tylko możecie.

Ewelinka wszystko będzie dobrze musisz w to wierzyć wtedy jest łatwiej bo się człowiek tak nie zadręcza, wiadomo że każda z nas ma jakieś obawy i chwile zwątpienia ale najwarzniejsze to się zdystansować to pomaga!!!

Ja czekam na ekipę remontową później napiszę co się dzieje na moim placu "boju" tak jakby koniec oddala się w nieskączoność bo mąż wymyśla że jeszcze to czy tamto...

reklama
Babeczki, a Wy tez chodzicie takie spiace? Bo ja to bym chyba zabila za kawalek poduszki i koldry:-) Nie wazne czy o 8 rano czy o 4 po poludniu. Ja z natury jestem spiochem, ale teraz to juz osiagnelam apogeum zmeczenia. Ech, a tu w pracy trzeba siedziec.....

Do góry