dzien dobry
obudzil mnie grad

wspaniale powitanie wiosny
No to ja chyba też do was listopadóweczki dołączę.... dzisiaj beta wyszła na poziomie 8111 mlU/ml. Wiec wygląda na to, że zafasolkowałam. Serdecznie was wszystkie pozdrawiam

izyczę wszystkiego dobrego
P.S. myślicie, że mogę sie już udać do lekarza ???
Witaj Anutka!!:-) betka wysoka, wiec witamy Cie juz w naszym gronie

:-) Mysle,ze do lekarza najlepiej udac sie ok 7-8 tygodnia, wtedy zazwyczaj widac serduszko, a to dla wiekszosci z nas uspokajajacy widok i znak,ze wszytsko jest w porzadku!:-)
zielono_mi , aneta23 - dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Ja też wierzę , że wszystko jest ok, ale obawa zawsze jest (i to chyba u każdej kobiety, która jest pierwszy raz w ciąży). Dzisiaj wieczorkiem odbieram męża z lotniska , a jutro idziemy na wizytę - dam znać, co nam powiedział o dzidzuni.
Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia. Odpoczywajacie dziewczyny ile tylko możecie.
Ewelinko:czeamy dzisiaj na relacje z wizyty!

Dobrze,ze mezulek jest juz z Toba:-)
Babeczki, a Wy tez chodzicie takie spiace? Bo ja to bym chyba zabila za kawalek poduszki i koldry:-) Nie wazne czy o 8 rano czy o 4 po poludniu. Ja z natury jestem spiochem, ale teraz to juz osiagnelam apogeum zmeczenia. Ech, a tu w pracy trzeba siedziec.....
Sasetko:skad ja to znam, oczy zamykaja mi sie caly czas, a czasu na drzemke nie mam, to praca, to chlopaki...Wczoraj padlam z nimi rowno o 19 taka bylam wymeczona. Ale poza sennoscia i brakiem meza nic mi nie dolega, wiec za bardzo narzekac nie moge;-)
Jestem przyszłą mamą i chciałam wam powiedzieć że jestem bardzo szczęśliwa

w listopadzie poród

normalnie nie mogę przestać o tym myśleć

na razie jestem w 6 tygodniu. Kiedy będzie coś widać??

chodzi mi o brzuszek?? Pozdrawiam
Witaj
Kasiu!! Ogromne gratulacje dla przyszlej szczesliwej mamuski! U mnie brzuszek bylo widac ok miesiaca juz, ale to pewnie dlatego tak wczesnie,ze sie w nim blizniaki schowaly:-) Ale u kazdej kobety to indywidualna sprawa, jednym pojawia sie brzuszek w 3 miesiacu, innym nawet w 5. Nie ma na to zadnej reguly.
Witajcie!
Też mam termin na początek listopada. Cieszę się że mogę do Was dołączyć!:-)
Aga: my tez sie cieszymy, ze nasze grono sie powieksza! Witaj cieplutko:-)