reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Dorotko, fajniusio że z Dzieciątkiem wszystko w porząsiu:)))

Monik 75 będę trzymac kciukasy!!!!:) Odezwij sie po wizycie.

A ja wczoraj bylam u gina, przy okazji robilam cytologię i wymaz a dzisiaj plamię... czy któras z Was się orientuje czy to normalne??? Lekarz stwierdzil, ze to 11/12 tydzien ciąży. 06.05 mam wizyte u swojego lekarza, który przy Adasiu mnie prowadzil wiec jesli on to potwierdzi to zmieniam suwaczek i będę Was czesciej odwiedzac;)

K@siek ja ci moge napisac z wlasnego doswiadczenia bo ja tez jak mialam
robiona cytologie to gin od razu mnie uprzedzil ze po tej cytologi moge plamic:tak:.
Wiesz nie jestem lekarzem ale ja ci mowie ze moj przy cytologi mi takie cos powiedzial ze moge plamic ale ja nie plamilam po cytologi tylko 5 dni po niej
a 5 dni to juz wiedzialam ze to napewno nie od cytologi.Ale dla pewnosci mozesz zadzwonic do swojego gina:tak:

reklama
Witajcie dziewczyny!
Mało piszę ale lubie czytać ten wątek, szczególnie jak widze ze ktos ma takie same objawy jak ja to jest mi lepiej.
ja ostatnią wizytę miałam 16.04. Dzidzia miała wtedy 51 mm (12 tydzień)nie jest troche za mała?
(Suwaczek być moze mam pare dni spóźniony.)
Jak zobaczyłam jak macha raczkami, to przez 2 dni o niczym innym nie byłam w stanie mysleć:-).
następna wizytę mam 12.05. i dopiero wtedy bede robic pierwsze badania.
pozdrawiam wszystkich:-)

witajcie.nie odzywam się, bo leże dużo.plamiłam kilka dni temu.ale teraz jest już dobrze.jednak jestem pod stałą opieką i obserwacją.jutro mam usg i zobacze moje bąbelki:-)

trzymajcie się ciepło;-)

zielono_mi jestem z Tobą...

Anetko jasne, że dłużej:tak::-)
Monik o 18 kciuki będę zaciśnięte:tak:Koniecznie napisz, jak było.
Zielono mi teraz będzie już tylko lepiej.
Karola odpoczywaj :happy:
Kasiek często po cytologii pojawiają się plamienia a zwłaszcza w ciąży.
Uff znowu brzydka pogoda, najchętniej cały dzień bym spała:-(

Witam:-D
Zielono_mi supre wieści- teraz może być tylko lepiej:tak:
aga111 zapraszamy częściej
k@siek mnie lekarz poinformował że po cytologi mogę mieć drobne plamienia ale jak się niepokoisz to może zasięgni informacji u lekarza
karola000 , czekamy na dobre wieści od twoich bąbelków
monik 78 kciuki mocno zaciśnięte
Aneta dziękuję:laugh2: wyniki bardzo dobre książkowe bym powiedziała:tak: wizyta jutro już doczekać się nie umię:zawstydzona/y: a remont ufffffff.... mąż twierdzi że jeszcze 2 tygodnie i mam nadzieje bo to i tak wieczność:sorry2:

Pozdrawiam wszystkie mamuśki listopadowe:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Bogu dzięki, że Sonke czuje się lepiej, nie mogę przestać o tym myśleć. Teraz już musi być lepiej.

Do góry