reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

Dzień dobry mamy listopadowe
Jestem mamą listopadową ale z 2007
Tak czytam sobie was troszeczkę....
shaneen chciałam Tobie życzyć wszystkiego dobrego,i duzo duzo wiary w to iż dzidzia urodzi sie zdrowa,sama jestem po amiopunkcji i obrzęku u płodu,wiec wiem przez co przechodzisz.
Mój synek urodził sie zdrowy i duzy w 43 tygodniu wiec może cie to pocieszy,sam zwalczył obrzęk,w tej chwili jest uroczym zdrowym 7 miesięcznym chłopcem.Wiec życze zdrówka.

Przepraszam jak zakłuciłam spokój.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe listopadowe mamy.

reklama
Dzieńdoberek:-)
Ja też chcę na wakacje, albo do ........... pracy. Wiecie po 3 miesiącach siedzenia w domu można dostać kota:wściekła/y:
Efffunia gratuluję córci :-):-):-)

oj to podobnie jak ja.... ja siedze od 2 kwietnia a wolno mi było tylko podnosić szklanke z herbata... czego konsekwencja jest to ze przytyłam 7 kg- zgrozo....
teraz jest juz troche lepiej bo moge sie wiecej ruszac ....zobaczymy w przyszłą srode jak sie mają bliźniaki ....

a mi już obojętnie co sie urodzi byle zdrowe były maluszki..... pewnie że chciałabym córeczkie -ale chłopaków łatwiej przebierać nie ma tyle mycia...:-):-):-):-)

troche zaczynam byc przerazona tymi moimi blixniakami....to bedzie taki zapiernicz jak nigdy w życiu...z Olusiem miałam czasami dość - a teraz to pomnozyc przez dwa

Żanetko ja na szczęście już mogę spacerować:happy2:Tak przy okazji widzę, że jesteś z okolic Borów Tucholskich. Wiesz może, gdzie tam jest jakiś fajny ośrodek wypoczynkowy nad jeziorkiem:confused:

Antila ... chcesz osrodek wczasowy czy kwatere prywatną ... to ma być w gdzieś w lesie w spokojnym miejscu czy raczej w jakiejsc miejscowosci sezonowej gdzie są turysci i róznego rodzaju atrakcje , imprezy

Żanetko obojętne, byle bliziutko było jakieś czyste jeziorko:-)Mamy auto, więc zawsze można podjechać do większej miejscowości w ramach rozrywki:-D

Witam z samego rana:-)
Dziś zapowiada się piękna i wręcz upalna pogoda a ja w pracy...:-(No trudno, taki mój los. Dobrze, że weekend już blisko:tak:
Maleństwo od kilku dni bardzo szaleje, wczoraj uśmiałam się bo przewaliło się na prawą stronę i miałam śmiesznie krzywy brzuchol:szok::-D
Wszytskim mamą życzę miłego dnia:-)

Lunia ja też już nie mogę się doczekać weekendu, pogoda piękna i najchętniej powygrzewałabym się gdzieś nad wodą, tylko gdzie, także praca pozwala mi przetrwać te upały, bo w mieszkaniu tragedia, jak rano nie pozamykam okien i ich nie pozasłaniam, to nie mam możliwości wytrzymania, a w pracy klima:-)
Mam tylko nadzieję,że w weekend nie zepsuje się pogoda, jak to zwykle bywa, bo wyjeżdżamy do znajomych, którzy maja basenik koło domu i mam zamiar się wymoczyć:-),a później grilowanie, mniam:-)
Trzymajcie kciuki za pogodę:-)
Pozdrawiam serdecznie dziewczęta.

reklama
Czesc dziewczyny.....
U mnie dni mijaja nawet nie wiem kiedy......
Wy tu narzekacie, ze macie dosyc siedzenia i braku zajec....a ja marze o chwili tylko dla siebie :sorry:
Z jednej strony wykanczanie nowego mieszkania i rozne formalnosci z tym zwiazane.....z drugiej strony szalejący Kuba, z trzeciej upały przy ktorych nic sie nie chce...a z czwartej codzienne jazdy po tabletkach ;-)
Tak wiec kochane....prosze nie narzekajcie....tylko cieszcie sie ostatnimi chwilami tylko dla siebie - bo one nie predko wróca :-p jak maluszki beda na swiecie nic juz nie bedzie takie samo..........
GABRYSIU - masz racje....to 100% na L4 to wcale nie takie 100%...nawet jak sie zarabialo przez caly czas tyle samo.....:sorry:a jak w miedzy czasie byky jakies zmiany to juz w ogole porazka.....ja bedac na zwolnieniu z Kuba w ciazy dostawalam 1 tys mniej :shocked2:.....a teraz nic nie dostaje wiec problemu nie ma :-D:cool2:
ZANETKA - no no....latwo pewnie nie bedzie......ja tez sie boje, a u mnie tylko jeden maluszek w brzuchu :-D.....za to Kuba ma energii tyle ze moglby kilkoro dzieci obdarowac :cool:
ANTILKA - a Ty w Borach siedzisz? Fajniutko :tak:
LUNIA - :-D smieszne takie krzywe brzuszki, nie? :-D

Acha, dziewczynki mam prosbe....juz kiedys o tym pisalam, ale powtorze.......zakladajcie nowe watki jesli zamierzacie poruszac obszerniejsze tematy.....bo poki co prawie wszystko jest upchniete tutaj.....Mamy watek o ruchach maluszkow, wiec tam o tym piszmy.....Niedawno pojawil sie temat zakupow - taki watek tez mozna zalozyc....( i chyba zaraz to zrobie :-p)

Do góry