Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja już jestem po 1 wizycie i wszystko jest w najlepszym porządku. Ciągle patrzę na tą szarą kropeczkę na zdjeciu USG na pracy skupić się nie mogę.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie (to będą najdłuższe 2 tygodnie w moim życiu).
No hej Bura ogolnie dobrze ,dziekuje a u Ciebie widze ze wyrazna poprawa nastroju,bardzo mnie to cieszy
Napisalam do Ciebie na priv
Nastepna wizyte masz?03.04?
Aha mialam sie jeszcze cos zapytac bo jak mialam tez dlugie cykle ale mimo to dzien plodny wypadal mi na 15dzien cyklu.tak ustalil lekarz na podstawie monitoringu i moczu :9dlatego wiem dokladnie kiedy byla owulacja 10.02 szczesliwy dzien.Jedank kalkulatory tu w internecie pokazuja przy tak dlugim cyklu inny dzien owulacji.jak Ty go obliczalas?
Witam bardzo serdecznie wszystkie przyszle mamusie Ja jestem na początku 6 tygodnia a przewidywany termin to 19 listopada. Życze spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem w brzuszku. Pozdrawiam