passingby - dokładnie to samo sobie myśle, bo nieraz coś zrobie i potem sie zastanawiam czy to nie zaszkodzi, a lekarka mi kiedyś powiedziała że jak dziecko ma być to nawet jak kobieta bedzie pracować w kamieniołomach to donosi, dziecko będzie niedożywione ale nic mu nie zagrozi. To są dokładnie słowa lekarki
Igi - ja tak jak Ty ide do lekarza we wtorek. Też mnie boli brzuch i mam mdłości i zawroty głowy, więc chyba to dobry znak.
A ja wczoraj miałam przeboje. W sklepie już przy kasie zrobiło mi sie niedobrze, i nagle miałam czarno przed oczami

, szybko dałam mężowi portfel i wybiegłam na dwór, dopiero jak zwymiotowałam pod sklepem mi przeszło

Ale wstyd
A druga rzecz, to wieczorem kąpałam sie z córcią, a właściwie wpakowała mi sie do wanny jak sie myłam, i powkładała swoje zabawki do kąpieli a tam był termometr do kąpieli, i nadepłam na niego termometr pękł i zaczęło śmierdzieć i niebieskie kropelki pływały. Szybko wode zmieniłam ale panikowałam strasznie czy to czasem nie rtęć.
Proszę powiedzcie, czy w tych termometrach do kąpieli Canpol Babies jest rtęć?Bo mi sie wydaje ze nie powinno być