Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Natalia u nas na szczęście łóżek się nie ścieli tak jak w pl...mamy takie duże jak to się mówi małżeńske łoża gdzie tylko trzeba rozłożyć kołderkę żeby nie była taka potargana jak po spaniu;-) na to zarzucić kocyk i to wszystko... a w nocy tylko wskakuje się pod kordełkę i nawet nie trzeba łóżka rozkładać
wygoda hehe

ja juz 2 lata mieszkam w nowym mieszkaniu i jjeszcze się szafy nie dorobiłam. W salonie oprócz stołu, który kiedyś kupilismy na promocji w ikea mamy zbiór kompletnie róznych mebli - popozyczanych po rodzinie. W gabinecie stoja moje panieńskie meble, a w sypialni jest wielkie łoże i masa kartonów, w których trzymamy ciuchy :-)ciagle brak kasy na meble.My planujemy zakup łoża po ślubie, jak bedą pieniążki. Póki co w naszym 3M mamy urządzaony w 1/4 duży pokój. Tam stoi kanapa, na której śpimy. Do wyposażenia mamy jeszcze 2 pokoje i dokończenie dużego. Także sporo pracy rpzed nami. Nawet szafy nie mamy, wszystkie ubrania leżą na materacu dmuchanym![]()
mnie też tak boli. Czasami nawet bardzo mocnoZnam to ;-)Zawwsze znajdzie się jakiś inny "ważniejszy" wydatek.
Kochane, mam do Was pytanie: czy boli Was brzuch w okolicy jajników? To nie jest taki sam ból jak przy @ ale zlokalizowany mniej więcej w tym miesjcu. Męczą mnie te bóle cały dzień, a na dodatek moja mama nastraszyła mnie, że to na pewno są skurcze i że to coś zlego. Nie wiem czy dzwonić do lekarza, czy po prostu wziąć no-spę i odczekać trochę. Bo przecież nie będę dzwonić do lekarza z każdą obawą...