Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry;-)
To , która dziś jest chetna na rozpakowanie? u mnie się jakos nie zapowiadaalr kto wie. Własnie wróciłam z przychodni i już nie mogę się doczekać wizyty na 16... mam nadzieję , że gin będzie chciał sprawdzić , czy mi się tam co nie rozwiera
Na schodacg obmacały mnie dzis sąsiadki i obie jednomyślnie stwierdziły , że urodzę 5 listopadazapytałam po czym to poznaja a one stwierdziły : NO JAK TO ?! PO BRZUCHU!!
To się usmiałam :-)

Dziewczyny ciekawe która z nas urodzi jako pierwsza w listopadzieHe..., to będzie taka rasowa listopadóweczka;-):-)
Fajnie mają te mamuśki co już tulą, całują i pielęgnują swoje szczęścia:-) Ja też tak już chcę!!!

A może jakiś skaner w oczach Twoje sąsiadki mają;-)![]()

Też wcześniej myślałam, że kasiiula będzie pierwsza, że w ogóle ona będzie pierwsza, a tu takie zaskoczenieMadziek ja stawiam na Kasiulę , że bedzie pierwszą listopadówką
może jakieś zakłady? mały hazardzik![]()

Madziek ja stawiam na Kasiulę , że bedzie pierwszą listopadówką
może jakieś zakłady? mały hazardzik![]()
Też wcześniej myślałam, że kasiiula będzie pierwsza, że w ogóle ona będzie pierwsza, a tu takie zaskoczenie![]()
moge byc pierwsza ale 2 listopada a nie 1 hehehe
a jak dobrze pojdzie przeniose na polowe listopada 
u nas wszytsko jest mozliwe hehehee widac bo tych co juz doczekac sie nie moga 12 dzieciaczków juz na świecie 
dzis lece na zakupy wieczorem moze cosik narusze ... a moze nie 
Oj, nieladnie 

no no widze zakladymoge byc pierwsza ale 2 listopada a nie 1 hehehe
a jak dobrze pojdzie przeniose na polowe listopada
u nas wszytsko jest mozliwe hehehee widac bo tych co juz doczekac sie nie moga 12 dzieciaczków juz na świecie
Szok
dzis lece na zakupy wieczorem moze cosik narusze ... a moze nie
jak dzis nic nie wyjdzie to jutro i pojutrze leze brzuchem do góry
![]()
Jak to mówiły położne w szkole rodzenia: nie ma co się spieszyć, dzieci same wiedzą kiedy są gotowe na spotkanie ze światem.