Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe to zacznij meza meczyc jutro wieczoremKasiula
Już wrócił - 3 dni temu, toteż anadri twierdziła ze to przez niego to wysokie ciśnienie które w szpitalu sie skończyło...
Nooo, miesiąc to napewno z tymi bólami nie będe chodziła.. Ł szykuje sie na 2.11 nie wiedzieć czemu, ja blizej terminu z usg tj 5-7.11
oo a nie dawno czytalam co pisala i myslalam ze fałszywy alarmW sumie to by się przeciez zgadzało bo termin podobny...
Anadri chciała się ścigać ale teraz to już jej chyba nie dorównam bo:
:-)
heheh albo pierwszy dzidziuś listopadowyno prosze, moze bedzie jeszcze jedno dziecko na haloween. ciekawe, czy zdazy![]()

dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko 

Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb
Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szokudojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko
No nic, pozdrawiam dziewczynki![]()
cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno![]()

40 tc trzymam kciuki Kasiiula, teraz to najdluzej 10 dni do finału i będziesz miała swoją kruszynkęa ja jutro mam termin i jak zaczne rodzic bede pierwsza ktora donosila !!!!!równo 40 tc
![]()
a tak pozatym KAMCIA nie odzywa sie od 2 dni !!!!!!!!!!!!!!!!
listopadowąJa ci dotrzymam towarzystwaWidze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb
![]()

, my byliśmy wczoraj w kościele, dzisiaj jedziemy na cmentarz tam tradycyjnie godzinka dojazd, godzinka pogaduchy i o 15 jesteśmy w domu, a w poniedziałek wizyta u ginka i groby z mojej strony
. Tym razem sobie tak to podzieliliśmy