Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jest nd wieczór więc dziś już niczego nie załatwię, najwcześniej jutro... że nie wspomnę o kosztach... 

Ogromne gratulacje:-)UWAGA! MAM WIEŚCI OD ANADRI!!!! :-)
C.D
Hej. Wlasnie mam synka w ramionach. Waga 2920 . Porod kleszczowy, bo maly byl bokiem i sie zaklinowal. Wzielam gaz ktory nie dzialal i zastrzyk na spanie ale on tez nie dzialal bo skurcze mialam srednio co 10 sekund. Uczymy sie karmic piersia?
[09:55:19] marta: Ale maly zasypia ciagle. Skurcy partych z 15 mialam i wtedy darlam sie potwornoe. Gdyby nie maz to bym nie urodzila. Ale jak mi go na brzuchu polozyli to zapomnialam o wszystkim. A mezus sie poplakal.
No to mamy pierwszą "prawdziwą" listopadową mamę... :-):-):-)
Heja wszystkim!
Z porad forum baby boom korzystam od początku ciąży, natomiast zarejestrowałam się niedawno. Termin tez mam na listopad i zabawne bo jeden lekarz wyliczył mi termin na 2 listopad a drugi (bo niestety w trakcie musiałam zmienić z powodu przeprowadzki) wyliczył na 3 listopad![]()
Wiesz co, wiedzieć to ja nie wiem ale wydaje mi sie ze to może być czop a te brazowe slady to tez krew tylko ze nie swieza...Witamy Milka!!!!
Dziewczyny, a ja mam pytanko czy jak odchodzi czop to zawsze musza byc slady krwi? Ja zauwazylam od 3 dni na wkladce takie galaretowe kawalki, lekko brazaowe i zastanawiam sie czy to to? Przepraszam, ze tak szczegolowo opisuje, wiem brzmi to obrzydliwie....al wszystkie pisaly, ze sa tam tez slady krwi a u mnie nic takiego nie ma....
nie bo to ten sluz jest taki brazowawy ale przezroczysty i raczej jasny to w ogole nie wyglada na krew nawet zaschnieta....sama tez nie wiem chyba zaraz cos poszukam na necie co do tych nieszczesnych czopow....Wiesz co, wiedzieć to ja nie wiem ale wydaje mi sie ze to może być czop a te brazowe slady to tez krew tylko ze nie swieza...

Swoja droga podobno czasem sluz wyglada jak tylko troche silniejsze uplawy i czasem kobiety nawet tego nie zauwazaja..nie bo to ten sluz jest taki brazowawy ale przezroczysty i raczej jasny to w ogole nie wyglada na krew nawet zaschnieta....sama tez nie wiem chyba zaraz cos poszukam na necie co do tych nieszczesnych czopow....![]()