reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

no ja nadal w dwupaku :) w nocy przebudzilam sie siku i mialam bóle miesiaczkowe nie mocne ale bolały znacznie dzis posprzatam moze sie cos ruszy eh ile to mozna
Kasiula teraz to już musi się ruszyć, bo już ci zostało najdłuzej 9 dni :)

Trzymam kciuki żebyś się tak długo już nie męczyła, a ja wybieram się na wizyte do ginka :happy2:

reklama
W sumie to jest dobra taktyka. Nie wymuszac porodu na sile, bo wtedy czlowiek jeszcze bardziej czeka na jakies oznaki porodu a to psychicznie wykancza. Dzidzia przyjdzie jak bedzie na to gotowa. Wiec dziewczyny cieszmy sie jeszcze ostatnimi dniami moze i nawet tygodniami spokoju, bo pozniej mozemy jeszcze za tym zatesknic :tak:

ja dzis sie przebudzilam popatrzylam na lozeczko i poglaskalam brzuch i mowie... synku wychodz juz łozko puste stoji od miesiaca i czuje kopniaka heheh ale nie wiem czy zebym cicho byla czy dal znac ze bedziemy dzialac hehehe

(...) co do skurczy to czesto mam bole brzucha silne ze ruszyc si enie dam ale zawsze jak maluch sie rusza wiec nie wiem czy to skurcz czy aktywnosc syna mnie tak boli ....
Wczoraj wieczorem wlasnie odczuwalam takie silne i zawsze jak siedzialam wygodnie w fotelu, ale tez wtedy maluch sie ruszal, wiec nie wiem, czy to to:sorry2:
Momentami az i sie cieplo robilo od skurczu-napiecia brzucha...

Ktora dzisiaj sie rozpakowuje? Czasami nie Martolinka? Chyba miala skierowanie do lekarza...ale pewna nie jestem. Musze wejsc na wyniki i usg.

reklama
Do góry