Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Na tym etapie ciąży żadna z nas nie powinna okien myć i zmieniać firanek!!! Opamiętajcie się)))

To tak jak ja(...)
a prasowałam wszystkie ciuszki, pościel, prześcieradła, pieluchy i to co się dało) ale tylko z jednej strony
)

. To nie tak jak kiedys, ze sie kombinowalo, karnisze bylly duuuzo wyzej, trzeba bylo na palcach stawac...o niczym innym nie myślę i będę się tego trzymać.u mnie było podobnie , jak byliśmy w lipcu w pl to poszłam do mojego gina i powiedział przy usg że mały ma zastój na lewej nerce :-( i żeby mi w 30 tygodniu sprawdzili czy nerki są ok , więc zgłosiłam sprawę położnej która prowadzi moją ciąże tutaj i dostałam skierowanie na usg do tutejszego gina i w trakcie usg stwierdził że wszystko jest ok,
może u ciebie też akurat trafił na moment że dzidzia nie zdążyła opróżnić pęcherza, bo w moim przypadku mocz nie zdążył spłynąć z nerki do pęcherza , na pewno wszystko będzie ok zobaczysz ;-)

jesteście WIELKIE, ale kamień z serca spadnie mi dopiero po usg 16.11 :-(Cieszę się że Michasia się dobrze chowa a co się dzieje z MARTYNKĄ???nadal mamy mnóstwo pracy nad starszą siostrą michasi mam nadzieję że lekarz jutro pozwoli wrócić jej do przedszkola![]()

Mamy nadzieję, bo inaczej będziemy z Tobą rozmawiaćto się więcej nie powtórzy....
![]()

jestem tego samego zdania co Ty, taki wysiłek może się źle skończyć, dala nas i dla naszych organów wewnętrznych, bo dzidzia może wcześniej wyjdzie (nie ma na to reguły - mogą odejść wody, a skurcze będą musieli wywoływać) ale nam to może zaszkodzićNa tym etapie ciąży żadna z nas nie powinna okien myć i zmieniać firanek!!! Opamiętajcie się)))
, mamy wózek x-landera i fotelik maxi-cosi i mnostwo pierdołek do tego
w gratisach