martolinka
Mama i nie tylko :-)
matolinka- a ja bylam pewna, ze Ty rozpakowana wrocisz na 100% a tu prosze, no coz widocznie nie Twoj czas jeszcze byl....;-)
martolinka a myśmy trzymały kciuki bo myślałyśmy że będziesz następna)
martolinka najważniejsze ze jesteście cali i zdrowi, a przyjdzie i czas na WAS
Hej mamusie... ja teżbyłam pewna ze w dwupaku juz stamtad nie wyjde

lekarze stwierdzili jednak , ze skoro oxy nie podziałała na tyle zebyn urodziła a cisnienie spadł po lekach  to przyjdzie na mnie czas... a ja po tych kilku dniach na patologii ciazy o niczym innym nie myslałam tylko zeby stamtad uciekać... martwe dzieci , poronenia, dziewczyny lezace tam miesiacami:-(
 lekarze stwierdzili jednak , ze skoro oxy nie podziałała na tyle zebyn urodziła a cisnienie spadł po lekach  to przyjdzie na mnie czas... a ja po tych kilku dniach na patologii ciazy o niczym innym nie myslałam tylko zeby stamtad uciekać... martwe dzieci , poronenia, dziewczyny lezace tam miesiacami:-(wiec czekam... mam jednak wrazenie ze to juz blisko

czuje sie spokojniejsza bo wszystko juz przygotowane
czuje sie spokojniejsza bo wszystko juz przygotowane wszystko mnie boli ale na jakikolwiek porod jeszcze sie nie zapowiada:-(a ja tez juz chce miec to za soba
wszystko mnie boli ale na jakikolwiek porod jeszcze sie nie zapowiada:-(a ja tez juz chce miec to za soba