• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Kochane jesteście!!! Dziękuję Wam najmocniej!!! To dla mnie ważne, że jesteście!!!
Dzwoniłam i rozmawiałam z lekarzem - jak na taki wypadek to mąż miał kupę szczęścia!!!! Ma połamaną kość udową - trzeba będzie operować, rozciąć nogę...
ale co najważniejsze kręgosłup i czaszka są całe, bez urazów!!! Nie ma jeszcze wszystkich wyników badań, ale rozmawiałam chwilkę z mężem - pielęgniarka trzymała mu telefon - jest otumaniony lekami, ale to i tak szczęście w nieszczęściu!!!! Popoludniu będę wiedziała coś więcej...

Kochane jesteście!!! Dziękuję Wam najmocniej!!! To dla mnie ważne, że jesteście!!!
Dzwoniłam i rozmawiałam z lekarzem - jak na taki wypadek to mąż miał kupę szczęścia!!!! Ma połamaną kość udową - trzeba będzie operować, rozciąć nogę...
ale co najważniejsze kręgosłup i czaszka są całe, bez urazów!!! Nie ma jeszcze wszystkich wyników badań, ale rozmawiałam chwilkę z mężem - pielęgniarka trzymała mu telefon - jest otumaniony lekami, ale to i tak szczęście w nieszczęściu!!!! Popoludniu będę wiedziała coś więcej...

Zobaczysz juz nie długo bedziesz miec w domu 2 leżących panów i bedzie wesoło;-) teraz musisz zebrac siły i myslec pozytywnie... widzisz sama ze maz miał kupę szczescia;-)

martolinka, dziubasek - no nie spodziewałam się Was tu dziś..

No wiesz, teraz to sie poczulam - z moimi 9 dniami po terminie -jakbym do konca zycia miala chodzic w ciazy :-D bo ich sie nie spodziewalas a mnie tak :-p:-D
Dziewczyny uwierzcie troche w moj porod bo ja juz przestalam wierzyc, ale jak zbierzemy sily to moze sie cos zacznie? :-D

Widzisz kochana, wszystko bedzie dobrze!!!

wczoraj przećwiczyłam to pierwszy raz, w pierwszym tygodniu zycia Gai siedzieliśmy wszyscy w domu, a w drugim mąż miał urlop i on woził. A ja czekałam, aż będę w stanie wnieśc Gaję razem z fotelikiem na moje trzecie pietro - ok. 10 dni od porodu przestało to być dla mnie problemem. A wczoraj zniosłam już sama wózek...:-)
Na pogodę nie patrzę, bo dwa kroki do samochodu, jakby co, to małą pieluszką albo kocykiem odgrodzę od świata ..
ciężko się tak po nieprzespanej nocy wybierać o poranku w tyle ludzi...

Ja wlasnie tez mam dwa kroki z auta do przedszkola wiec nie bedzie duzego problemu. Ale juz mniej wiecej wiem jak to bedzie ;-) dzieki :tak:

dziewczyny dla rozładowania wszelkich napięć:-) konsekwencje świńskiej grypy..strzeżcie sie prosiaczka!:-D

Załączniki

• swinska grypa.jpg
    swinska grypa.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 27
Będzie dobrze Mamulica - szybko będziesz mieć swoich obu mężczyzn w domciu..:tak::tak:
A tak z mojej głupiej ciekawości - do którego wojewódzkiego przewieźli Twojego męża?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry