• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
ok dziki tylko mala nie bardzo chce sie odemnie odkleic....:sorry:chce spac przy mamie a nie w lozeczku i jestem taka troche uwiazana....
a ty jak sie czujesz?

Tez bym sie od takiej kochanej mamusi nie chciala uwolnic :tak::tak: a moze kupisz sobie chuste??? wtedy raczki mialabys wolne?

a u mnie jak to u mnie... drapanie swedzenie drapanie swedzenie... no i czekanie czekanie i jeszcze raz czekanie. Bez zmian ogolnie hehehe

wogole to cos Ci suwaczek nie dziala??

jedz jedz poki mozesz... potem to nie bedzie sie tak latwo wyrwac, przynajmniej na poczatku....

tak sobie przejzalam liste rozpakowanych mam i widze, ze ja i Kasiula poki co mamy najwieksze klopsiki;-):-D ciekawe czy ktos nas pobije....:happy:
a i trzeba poprawic Olice dziewczyny bo jej dzidzia na liscie wazy ponad 33kg...:eek::-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przekazuje smska od Kamili bo dalej nie ma netu... a dokladniej od BUTTERFLY

"Odeszly mi wody, jade do szpitala. trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Butterfly"

A wiec mamy kolejna rodzaca mamusie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry