• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

skasowalo mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miala sprawdzic rozwarcie,wsadzila palce:gmera,gmera,gmera,mnie boli,wiec zaczelam stekac.stwierdzila,ze nie moze wyczuc szyjki i nie bedzie mnie meczyc:confused2:
wiesz, ż ejakaś dziwna ta baba! Jak nie może wyczuć?? to co to za położna? Nie zdązysz do tej wanny wejść jak ona tak Cię będzie badać

reklama
Kurcze, biedna Banana :-(

A tu tez nikogo nie ma widze, wszystkie spia ;-)
Ja za to nawet nie ziewam i to jest dziwne, bo od jakiegos czasu nie tyle co nie moge, a nie chce mi sie po prostu spac! :sorry:

Nam troszke dzis odbilo. Zaczelo sie od tego, ze A zaczal prac firanki, myc okna (i to sam od siebie :eek:), wycierac z kurzu najtrudniej dostepne kąty. Potem zrobilismy porzadek w dokumentach, a troche tego bylo, w międzyczasie przyszla moja karuzela do lozeczka (musze przyznac ze bardzo udany zakup:tak:;-)). Zaczelismy ja rozgryzac i montowac do lozeczka i wtedy juz zaszalelismy na calego! Pokoj kompletnie poprzestawiany, a moj A w koncu zadowolony z ukladu mebli i lozeczka.
Jutro mamy zamiar wpasc do pokoju Julki i tam tez rewolucje przeprowadzic w zabawkach itd, ale nie wiem czy ten zapal nie minie do rana ;-)

reklama
Dziunka ja jeszcze nie spie....

brzucho mnie troche boli... ale pewnie to nic takiego i dupa z tego wyjdzie wiec nawet sie nie nastawiam...

a mamy kolejna rozpakowana... wiec zapraszam na informacje :tak::tak::tak:

depreche dostaje przez te smsy od was... jak czytam kolejne ze ktos urodzil a ja dalej w 2paku to az mnie sciska w srodku hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry