Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jest to!!!! benc.pl jestes wielkabenc.pl
To jest portal dla rodziców, ale mozna ząlozyc pamiętnik. Jest zamkniety. Musisz wysłać na maila zaproszenie osobie która by chciała zdjecia obejrzeć. W dodatku każdej osobie przyznajjesz uprawnienia. Np wklejasz zdjecia lub wideo albo piszesz i zaznaczasz że tylko najbliższa rodzina może to obejrzec, a reszta nie.
A zdjęć nie trzeba tam zmniejszać.
Mogę Ci wysłać zaproszenie na maila. Zajrzysz do moejej galeri i zobaczysz czy Ci odpowiada takie coś...

nieeeee to ja źle przeczytałam, myślałam ze masz jakis inny programchodzi ci o linka do sciagniecia menagera? pisalas ze wlasnie na nim zmniejszasz i ci sie nie podoba? czy zle cie zrozumialam? ;-)

Nie lubię Paintu, tez z tym zmniejszaniem jest duzo bawienia, a ja straszny leń jestem, musze dalej szukac jakiegos programu.Ja zmniejszam zdjęcia po prostu w Paint-cie. Daję "zapisz jako..." i już - mam dwie wersje: dużą i małą![]()
Mary, dzielna kobieta jesteś! I odważna
Mam pytanie. Jak z Waszą skórą po porodzie? U mnie strasznie jest sucha i szczególnie na dłoniach to widać... Nie wiem co robić, bo nawet kuracja parafinowa nie zadziałała...

i jestem zła

i wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście
:-)A ja mam doła jak rów mariańskii jestem zła
Napaliłam się na przyjazd Mary z Sońką jak szczerbaty na suchary
I co??? I mój Ł się rozchorował
No i jeszcze musiałam latać do lekarza i apteki, bo on - nie ma szans
U lekarza było tyle ludzi że pielęgniarki spytałam co najlepiej by było mu zapodaći wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście
:-)

Nic sie nie martw z Mary spotkasz sie innym razem. A teraz sie nie denerwuj, bo dzidzius wyczuje;-)
Weterynarze mają swoje recepty - z zielonym paskiem. Można na nie kupić wszystko, tylko 100% płatne. Ja zawsze sobie na piguły wypisujęA co to za recepty??![]()

Ilona, probowałaś jakoś walczyć z tą suchą skórą na dłoniach?

Ten krem uzywa sie do suchej skory, ja kupilam go dla corki- koszt chyba 14zl.