• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

a nie robili problemow co do wozka? bo my tez mamy 2 czesci i boje sie ze jedna sie "zgubi" albo cos.... zabezpieczylas to jakims pokrowcem albo czyms? no i czy nie poniszczyli ci wozia? bo chyba mnie szlag trafi jak mi zniszcza.

do PL pewnie polecimy razem wiec bedzie mi o niebo latwiej ale i tak sie boje, choc wsumie Oli bedzie juz o wiele starszy wtedy.

GRATULUJE ODWAGI!!
Klaudia spacerówkę z buzza można w jednej części złożyc:tak::tak:
mary dzielna z ciebie kobietka że sobie radę z tym wszystkim dałaś:tak::tak:
natalunia ja ma suche ręce i stopy:zawstydzona/y: do rąk jeszcze mi jako tako balsamy pomagają:tak: natomiast stóp nie mogę doprowadzić do porządku:zawstydzona/y: a tą kuraxję parafinową to jak robiłaś kupiłaś blok parafiny rozpuściłaś i robiłaś sobie okłady (bo ja słyszałam że to daje rewelacyjne efekty:tak:)
mamulica kuruj męża i się nie przejmuj :-)

reklama
a u mnie podobnych talentow brak:-( ja moge cos zaspiewac po angielsku;-) intro do watku;-):-D
o to ja mogę ci pomóc tylko coś w rytmach rock reggae ska metal lub punk bo tam za dużego talentu nie trzeba:-):-):-):-)
Dziewczyny a co z IZABK ? Dawno jej nie czytałam, coś ominęłam?
też się zastanawiam właśnie gdzie ją wywiało
Na porodówce leżała ze mną babka, która karmiła cyckiem swoją 5 letnią córkę :eek:
W udko :-)
to jest chore dla mnie:wściekła/y:

Mam do Was pytanko - jaką temperaturę mają Wasze Skarby? U Gabrysi waha się w ciągu dnia i bywa, że ma nawet 37.3(po odjęciu), ale je ładnie i nie jest marudna.
mój ma 37.Maluszki normalnie mają temperature trochę wyższa niż starsze dzieci i dorośli.

dziewczyny szybki pytnko: w jaką część ciała szczepi się na pneumokoki? udko czy ramię?
mozna i tu i tu. U mnie wszystko szczepia w udko.

To jest to!!!! benc.pl jestes wielka
Nie trzeba tam zmniejszac zdjęc
wchodze loguje sie, a tak kto zajal mu login, wsciekam sie, aż w koncu postanowiłam się zalogowac a tu zdziwko bo ja już mam tam konto :cool::laugh2::cool:
.
hehehe dobre :-)

Na porodówce leżała ze mną babka, która karmiła cyckiem swoją 5 letnią córkę :eek:
W udko :-)
moja koleżanka z pracy karmiła ponad 4 lata. Mała chodziła juz do przedszkola. Ona przychodziłapo nią, a mała w szatni podbiegała, zadziierała jej sweter i sie przysysała :baffled:

kurcze probuje sie zarejestrowac na benc.pl i nie moge, ciagle wyskakuje ze haslo musi miec znaki specjalne, co to jest do jasnej ciasnej znak specjalny wg benc.pl?:angry::eek: ktos mnie oswieci?
ja nie mam żadnych znaków specjalnych :szok: może sprobuj jakąs cyfrę na końcu dodać

zapomnialabym...
test wyszedl negatywny:-( mam nadzieje ze jakos w bliskim czasie mi sie uda(walentynki;-)) i bedzie pozytyw :tak:
trzyamam kciuki:-) moi chłopcy obaj walentynkowi :-D

Heh ona się martwiła, co teraz zrobi: córka jeszcze na cycu, a tu kolejne dziecko w drodze :sorry:
mialam siedziec cicho,ale sie przyznam :zawstydzona/y:
mama karmila mnie do czasu jak mialam nieco wiecej niz 3,5 roku. przestala, bo zaszla w ciaze z moja siostra i bala sie,ze to moze zaszkodzic ciazy:sorry:

pamietam,ze jeszcze jak ciagnelam, to dalsza rodzina sie ze mnie nabijala, zwlaszcza babka od strony ojca (taka duza i jeszcze ciagnie cyca, a fe :confused2:) ale jakos specjanie nie odbilo mi sie na psychice lub, ewentualnie, jeszcze sie nie ujawnilo ;-):-D

Banana, nie obraź się proszę, ale mam pytanie z ciekawości: czy Ty jesteś/byłaś osobą nieśmiałą:confused::sorry: Pytam w kontekście tego cyca tzn potwierdzam lub zaprzeczam "książkom":sorry:

Wiecie tak sobie mysle, ze karmienie piersia 2-4 latka to nie zadna tragedia. Tragedia jest karmienie 9-latki butelka.

I a propos niesmialosci, to ja jestem bardzo niesmiala a karmiona piersia nie bylam :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry