Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

na chwilę tylko z oka spuściłam, łobuzy dwa!Wiecie co przed chwilą zrobiłam? Wstawiłam jajka.Miały być na miękko.Wstawiłam ale bez ....wody.Dobrze że S. poszedł do kuchni....
dobra jesteś
:-)
aż się od razu przyjemniej robi
, już nie raz biegłam za nim z czapką dla Kuby bo przecież on tylko do auta
, ech faceci
, u mnie wszędzie pod górkę więc pod koniec ciąży ciężko było bardzo a teraz to praktycznie wszędzie samochodem jeżdże (dobrze że w końcu zmieniliśmy) ,
a autobusem to On uwielbia jezdzic
, wsiadaam do jakiegokolwiek autobusu, gdzie pasowal mi bilet i raz wysiadlam tak, że nie wiedzialam gdzie jestem

az mi Go zal czasami
ale jeszcze 3 nocki i troche przerwy, akurat ma jeszcze trase w tym tygodniu w piatek i skonczy w sobote rano ale cożMaxwell, Aga4444 i Mama to jesteśmy umówione koło lata hehe))

:-)anioly z masy solnej.

Ja używam od jakiegoś czasu tego płynu do mycia okien
![]()
Nie ma sobie równych, cena myślę że przystępna - ok 10 zł. Przecieram ręcznikiem papierowych bez specjalnego wysiłku, na odwal, bo on i tak nie zostawia smug i nie trzeba wycierać do sucha a okna cudneAle za pierwszym razem się wystraszyłam, że będę musiała myć drugi raz, ale wyschło i jest super.
Szokujecie mnie jak zwykle
U nas jest ważenie, mierzenie przez pielęgniarkę, potem wywiad z mamą, a dziecko idzie na sprawdzenie wzroku i słuchu, a potem wizyta u doktorki, która sprawdza jak dziecko chodzi i jak mówi.
.

Witajcie,
młody spal ładnie do około 4 . Potem zaczął mnie wołac wiec do niego poszłam i tak sobie lezelismy chyba z godzine az zasnął. Ostatecznie potem sam przewedrował do swojego małego łózka. Dziś M musi je zlikwidowac;-)
Aga zrób jakieś szablony ze sztucznego sniegu na okna i nie bedzie widac "niedociagniec";-)

ja nie jestem zwolenniczką sztucznego śniegu na oknach mam jakiś uraz chyba...A u nas też pada śnieg :-):-)
Kapuśniaczki się pieką, szkoda że nie możecie poczuć tego zapachu:-) za 5 min okaże się co mi wyszłonie obyło się bez przygód oczywiście...ale opanowałam temat, miejmy nadzieję
![]()

co do kapuśniaczków to przekonałaś mnie też zrobię a co 

Dziewczyny u mnie dziś wspaniały dzień w pracy
Dostałam nagrodę, podwyżkę i dodatkowo dostajemy wszyscy 380 zł jako dodatek swiąteczny.
JUPI JUPI !!!!!! :-):-):-)
Byliśmy u lekarza.Z Kacprem duuużo lepiej:-)z czego się bardzo,bardzo cieszę. Poprawiac mu się zaczęło dopiero w poniedziałek.A wiecie dlaczego bo internet mi w tym pomógł.Przeczytałam jak powinno się podawać nystatynę. Nikt mi o tym nie powiedział i na ulotce też nie napisali.

A w dodatku dzisiaj u nas 2 stopnie mrozu. Ja tak optymistycznie, tylko 2 to ciepło a tu Michał mi na targu, ze mu zimno i on chce do domu spać!A to raptem 9 była, musiało go nieźle wymrozić a my 6km od domuoj nie było wesoło. Sprintem gnałam, pod domem to już nieźle płakał. Jak zobaczyłam jego nieszczęśliwą minkę jak mu zdjęłam rękawiczki to samej mi się chcialo plakać. Od razu do łóżka pod kołdrę ale szybciutko się rozgrzal.
Człowiek nieprzyzwyczajony to 2 stopnie straszne.
Kupiłam sobie super czapę na futrze. Wyglądam nieco jak nie z tej bajki (jak węglarz w PRL :-)) ale mróz mnie nie ruszy.

smieje sie z mojego dziecka, bo za kazdym razem jak slucha tej piosenki, twierdzi, ze to ja i prosi o "mummy song". laska ma taka sama fryzure i z daleka faktycznie podobna
Sesame Street: Feist sings 1,2,3,4 - YouTube

ja po spotkaniu z kolezanka, M szoruje dywan a ja nadzoruje;-)
ugotowałam buraki na barszcz , który będe robic jutro. Zostanie łazienka do sprzatania i czysto w kazdym kącie;-)
Ja przyznam , ze bez auta nie wyobrazam sobie zycia. Wieksze zakupy , weekendowe , wakacyjne wyjazdy .

zdecydowanie za dobrze masz