Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to się Wam pochwalę...... ;-)
przed chwila zrobiłam test.................. mamy druga kreske!!
termin z kalkulatora -->> 01.09.12 :-)

:-) 
świadomy tego co się wokół dzieje. Wiele razy nas zaskoczył budując pełne zdania - to był najlepszy prezent. Co do rzeczy materialnych najbardziej ucieszył się z drewnianej kolejki i plecaczka-misia , w którym nosił swoje samochody
mały łobuz juz dawno pobudkę zrobił...Kilolek może Ci się wydaję że schudł no ale zobaczysz na bilansie.ja muszę dziś isć do banku konto założyć ale nie wiem do którego bo KB już nie chce...a i po kasę zaległą jechać i na pocztę...oj latania mam a kurtkę wyprałam wieczorem i schnie jeszcze :-/A to się Wam pochwalę...... ;-)
przed chwila zrobiłam test.................. mamy druga kreske!!
termin z kalkulatora -->> 01.09.12 :-)

My dzisiaj na bilans w południe smigamy.

. Asia się rzucała, męczyła, stękała i jeszcze inne cuda na kiju, raz nawet tak wrzasnęła "mama" że A z łóżka wystraszony wyskoczył i nie wiedział co się dzieje
Niestety nasza wina, bo w domu zwykle nie jadamy kolacji, a jak jemy to co najmniej godzinę przed spaniem, a tam najpierw kąpiel, a potem kolacja. Asia się objadła rybą po grecku, wypiła kubek krowiego mleka i poszła od razu spać. Miłek przyzwyczajony, młoda nie i nacierpiała się biedulka. A dziś na dodatek jadła orzechy, a po 15 minutach wszystko zwymiotowała