reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

a ja mam ptasie mleczko,czekoaldę i draże ...D mnie zaopatrzył na wolne a zjadłam tylko 1 ptasie tzn 1 kostkę:-Dco do mnie nie podobne ale chyba od patrzenia tak się porobiło...

chłopaki na dworze a ja szukam mieszkanka .może uda sie w tym tyg czegos poszukac to bysmy lote za tydzien zrobili..ale bym chciaaaała juzzz już już:-D:-)

reklama
cześć dziewczyny wow ale dyskusję prowadzicie...:sorry2:

wiecie ja uważam że każdy powinien żyć w zgodzie ze samym sobą

nie uważam że ilość zdrowasiek i codzienny udział w mszy świętej gwarantuje miejsce w niebie

myślę że będziemy sądzeni za to jakimi ludźmi byliśmy:cool2:

dziunka ty z jednej strony trafiłaś w sedno sprawy żyjemy w kraju katolickim gdzie religia znajduje się na świadectwie jest wliczana do średniej etc etc osoby nie będące katolikami mają co prawda etykę ale

1. gdy zbliżają się święta BN czy WN to podręczniki pękają w szwach od kolęd Mikołajów zajączków
w szkole ubierana jest choinka i dla dzieci innych wyznań nie ma miejsca... to jest straszne

Patrysia ma w klasie dziewczynkę nie katoliczkę i ona w tym okresie nie chodzi do szkoły... a sakrament komunii św?? przygotowania etc klasa się zżywa a dzieci niekatolickie są odrzucone

długo można wyliczać...

mama a ty jako zbuntowana dziewczyna nie jeździłaś na Woodstock?? tam pewnego czasu jak Przystanek Jezus był na jednym w zasadzie polu chodzili księża i normalnie po ludzku z młodzieżą rozmawiali...

gosiulek
ale musisz martolince chyba rację przyznać co??

martolinka bardzo się cieszę że Twoja mama sobie ułożyła życie:tak::tak::tak::tak: musi być silną kobietą

a tak poza tym to u nas leje wieje mąż w pracy a ja nie mam mięsa na obiad bo w sklepie wczoraj już nie było normalnie jakby wojna szła...

mam nadzieję że jakaś knajpa chociaż otwarta to coś zamówimy...

aaaaa najważniejsze kościół katolicki uznaje spowiedź kościola polskiego a w tym spowiedź jest zbiorowa :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga no i dlatego wolałam nie fundować takiego odrzucenia moim dzieciom.

Pozdrowienia od ETNY:tak: nie wiem czy pisała, ale Pawełek ma skazę białkową:-(

A poleciał oglądać jakieś mieszkanie, a potem chyba się zanudzimy:-(

Kurcze skaza?????????!!!!!!!!!!!! czemu? jak to wyszło dopiero teraz? kurcze :-( no to beznadzieja dla takiego dzieciaka któremu teraz trzeba ograniczyc to co lubi :-(

Gosiulek - powiedz mi jaki czas po ospie ta córcia Twojej koleżanki zaczęła mieć takie stany?
Dziunka - nieźły numer z tą skazą u Pawełka Etnowego.

Moje dostają już na główkę, ja poszłam spać po wzięciu tabletki - sama nie wiem co mi było, bolał mnie cały pas wokół brzuch, pod jajnikami, plecy w okolicy nerek... Przeszło mi po spaniu.:szok: Eh

Ja juz czekam na wieczór.
oli wczoraj zasnął przed polnocą, przyszlam do niego ok 4 przykrylam go i chyba rozbudzilam, do 6 sie kręcił po czym wstał z histerią i chciał isc na dwor, wrzeszczał, kazał sobie czapkę zalozyc itd. Zjadł troszkę mleka i spalismy do 10. Mielismy dzis miec gosci ale mala cos nie do konca zdrowa wiec odpuscili wizytę. A ja nie kladlam Oliinka na drzemkę bo czekalismy na nich. Zjedlismy obiadek i wyslalam malego na dol do dziadków.
ja dzis grama cierpliwosci do niego nie mialam, pobawił sie troszkę z nami kolorowym ryzem a potem wymyslał, sam się nie zajmie na chwilę a mnie szlak trafia.
Cieszę sie ze spac pojdzie wczesnie a ja posiedzę sobie przed tv.Jestem

ciekawa takze co u Etny!

Wiecie co u mnie z apetytem coś nie tak.Nigdy nie miałam wyśmienitego ale teraz to już przesada.Zamówiliśmy dzisiaj pizzę.Byłam bardzo głodna.I co? Zjadłam ledwie 1,5 kawałka.Nie mam ochoty ani gotować ani jeść.Wszystko na siłę.
Wkurza mnie to...Takie ni tak ni tak.

edit,Ana tak,zaraz po ospie.

Ostatnia edycja:
reklama
Moje dostają już na główkę, ja poszłam spać po wzięciu tabletki - sama nie wiem co mi było, bolał mnie cały pas wokół brzuch, pod jajnikami, plecy w okolicy nerek... Przeszło mi po spaniu.:szok: Eh

Kurcze, a półpasiec? Od razu to mi przyszło do głowy biorąc pod uwagę że jesteście poospowi. Zaczyna się od nadwrażliwości w tym miejscu, potem dotkliwy ból, dopiero potem zaczerwienienie i te grudki a'la ospowe. Trzymam kciuki aby doktor google się mylił.
A jak Twój mąż?

Gosiu pogoda chyba taka. Mam to samo, do tego nudności co jakiś czas i ogólnie jestem taka do niczego.
Ula moja Asia też miała teraz przez godzinę muchy w nosie nie do opanowania. Mamy wszyscy dość, sama nie wiedziała czego chce. Na szczęście już śpi na noc:tak:

Wpadłam po przepis na te naleśniki z kremówką. Jest na smaczkach?

Do góry