Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no, ale pani mnie zapisała i powiedziała, że jak sie zakwalifikuję to do mnie zadzwonią! zobaczymy! niby powiedziała, że szanse mam, ale skąd może wiedzieć jakie szanse miało 183 osoby przede mnę ? w końcu było 6 stanowisk zapisujących więc nie każdą osobę ona zapisywała. no i w tym biurze spędziłam czas od 8.20 do 11
bo wiadomo wtedy trzeba się lepiej przygotować! dlatego z imprez to robię tylko ur Martyny! w tym roku było więcej imprez, bo ta przeprowadzka i każdy chciał zobaczyć mieszkanie, mimo, że ono tylko chwilowe! nie chcę myśleć o tym co się będzie działo jak wrócimy na stare - nowe śmieci! znów pielgrzymki ciekawskiej rodziny
wcześniej nawet do kibelka szła za mną
) zamknął ją w pokoju i darła się w niebogłosy! a posadził ją tylko na krzesełku i kazał przemyśleć zachowanie! o jak się darła! mnie oczywiście wzywała na pomoc, serce mi się krajało, ale wiedziałam, że nie mogę się złamać! musimy mieć z P jeden front tym bardziej, że zasłużyła, a P jej krzywdy nie robił! no i wywyła się z minutę, może nawet nie
i przyszła i przeprosiła i normalnie dziecko anioł! bez problemu się wykąpała, zjadła, a teraz leży u siebie w pokoju i bajki ogląda!
no i właśnie idę do niej, bo woła, że beze mnie nie może zasnąć 

w aucie się czepiała wszystkiego, byle nie wyjść z niego..potem we łzach ciągła się do przedszkola, a tam już, jak ją przebrałam - przeobrażenie - ładnie dała rączkę pani i poszła nawet się nie oglądając za mną
mały czort..
..wiem, że to głupota, co piszę, ale normalnie wysiadam dość często..
;-)
słońce. Nawet pranie na balkon wystawiłam. Wczoraj byłam u dentysty i 300 zł nie ma.. całe szczęście została mi jeszcze jedna plomba do wymiany i finito.
idziecie jutro do tej nowej pani doktor?