reklama

Listopad 2011

Cześć dziewczyny! U mnie śliczna pogoda, przeszłam się na mały spacer, głównie na zakupy :)
Dziś nawet nieźle się czuję, spałam dłużej w nocy (może dlatego że wczoraj nie miałam popołudniowej drzemki), rzadziej wstawałam siusiu (potrafię nawet 3 x!!).
Obiad zjedzony- spaghetti, tyle że w wersji bezmięsnej, to już czuję ssanie w żołądku. Wpadłam na pomysł i kupiłam owsiankę, do tego jakieś owoce, rodzynki, będę się najadać do woli, bo zdrowa i nie tuczy :)

reklama
andrzelika takie alladynki kupilam sobie w zeszlym lecie, tylko z krótszymi nogawkami. Są bardzo wygodne, al to zalezy od materialu. moje sa bardzo elastyczne. Zamierzam w nich chodzic w lecie. mam 2 pary takich alladynek :tak:
[9]SPODNIE alladynki* ALLADYNY rybaczki PUMPY M/L (1545535482) - Aukcje internetowe Allegro
Takie mam tylko kupilam je za 12zl na bazarze :P

Rozgladaj sie tez za ubaraniami poza zakladka "ciązowe" bo np tuniki kupisz taniej gdy one nie nazywaja sie ciązowymi ;-).
Ja spedzilam na allegro sporo godzin w zimie, z nudów i mozna tam cudeńka znaleść w niskich cenach. Ja juz jestem okupiona w luźne tuniki bo w zimie one były taniutkie. Przed latem ceny zawsze ida w górę.

angun u mnie wstawanie nocne na siku to standard a 3 razy to minimum :tak: Zdarza mi sie pic wode w nocy a wtedy wstaje jeszcze czesciej :tak:

Ja musze pic w nocy bo inaczej mam suche gardlo ze az spac nie moge.
No i ogolnie malo płynow pije - znowu :( bo w pierwszej ciazy tez mialam z tym problem.
A tu przydaloby sie ze 2 litry dziennie, ech...

Mi sie w nocy zdazy isc do WC jeden raz no a jak sie przebudze to u mnie jest podstawa sie napic wody bo w gardle mam zazwyczaj sachare a z suchym gardlem ciezko mi sie spi :tak: Ostatnio pilnuje zebym pila wiecej wody niz ostatnio,bo jak nie pije to bole glowy zaraz wracaja a sa czasem nie do wytrzymania,a wiec u mnie tak 1,5 a czasem nawet 2 litry idzie :-)

U mnie napoje butelkami idą ja nie dość,że w dzień dużo pije to w nocy przy każdym pójściu do łazienki i jest koło wrotek, bo strasznie często chodzę do łazienki :)

,a wiec u mnie tak 1,5 a czasem nawet 2 litry idzie :-)

Prawidłowo :)
Ja sie musze zmuszac zeby litr dziennie wypic :(
Dzis na przyklad herbata ktora zrobilam rano stoi do teraz w kubeczku a w miedzyczasie wypilam tylko szklanke soku z madarynek - wniosek, wypilam dzis niecale pol litra. Musze kupic sobie cos do picia na droge jak pójde na ten "soczek" z kolezankami.

Ostatnia edycja:
U mnie dziś lepiej...chyba mdłości mi odpuściły. Pić też mi się chce cały czas. Żeby do kuchni w nocy nie biegać zaczęłam sobie robić herbaty w termosie...moi chłopcy z innowacji też się cieszą :)
Z kaszlem też lepiej...stodal działa :)

Będzie dobrze dziewczynki...jeszcze troszkę i większość dolegliwości minie, jak poprawi się samopoczucie to psyche może też na nogi stanie :)

reklama
Cześć dziewczyny,

ja się nie odzywam bo pracuję całymi dniami a później mam tylko czas, żeby poczytać Wasze nowe wpisy.
Ogólnie to czuje się dobrze, może nawet za dobrze i to mnie martwi....
Ostanie USG miałam 3 tygodnie temu i było wszystko ok, a kolejne dopiero za tydzień.
To czekanie jest okropne!
Czy któraś z Was też generalnie nie ma żadnych dolegliwości? Z tego co czytam to większość ma mdłości, wymiotuje, ma zachcianki a ja nic :(
Pewnie powinnam się cieszyć, ale to wszystko jednak bardziej mnie stresuje.
No ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry