pati pati ja też od ponad tygodnia chora, radzę Ci bierz wszys
tko co pod ręką, cherbata z miodkiem i cytryną (wybaczcie ale nie jestem pewna przez jakie h się to pisze, h czy ch

), jedz grejfruty, syrop z cebuli, possaj tak połowę malutkiego ząbka czosnku, ja wiem że to śmierdzi, ale za to działa odkażająco, poprostu kuruj się! nie wiem za to czy dobrym pomysłem jest wyleżenie tego w łóżku i wypocenie choroby, bo jak ja zwiększałam tempke na kaloryferze to przeważnie miałam wyższą temperaturę
kruszka tak najważniejsze że maluszek ma się dobrze i że niedługo już będziesz mogła Go wziąć na ręce i tulić :*
ostkapa ja wogóle nie będę miała robionego ktg!!! przynajmniej nic mi niewiadomo na ten temat, i nie wiem by ktoś zmoich znajomych miał robione, wiem tylko że jedna koleżanka miała robione która na patologię ciązy trafiła, bo miała o 2 tyg ciążę przenoszoną, więc nie wiem jak to jest z tym ktg...może dopiero robią jak są do tego wskazania medyczne, znaczy właśnie jak z serduchem coś nie tak? ogólnie tętno płodu, takie zwykłe procedurowe badanko to mam robione przed każdą wizytą u lekarza i na szkole rodzenia ..
nogi mi wczoraj pierwszy raz spuchły!! i dziś ciąg dalszy :O