multiplicamini
Fanka BB :)
AAAAA!!!! Stało się!!!!! Przekręcił się!!

Z plecków na brzuszek na razie. Ale jestem dumna!!!!!
haha
Maria, a jak teraz jest u Was? Reaguje teraz na dźwięki czy dalej nie? Błażej też nie od razu reagował na dźwięki, nie odwracał się za głosem, a teraz bardzo ładnie to robi. Nie martw się, zwłaszcza, że badanie w szpitalu wyszło dobrze.. :-)

Z plecków na brzuszek na razie. Ale jestem dumna!!!!!
hahaMaria, a jak teraz jest u Was? Reaguje teraz na dźwięki czy dalej nie? Błażej też nie od razu reagował na dźwięki, nie odwracał się za głosem, a teraz bardzo ładnie to robi. Nie martw się, zwłaszcza, że badanie w szpitalu wyszło dobrze.. :-)

. Ale żeby nie było tak kolorowo to...zaczęły się problemy z kupami...wcześniej Młoda robiła jedną dużą na dzień a teraz od dwóch dni jest przyblokowana...co mam zrobić???znacie coś na popędzenie malucha? ile kup powinno być na mm? sorki ale ja kompletnie nie pamiętam jak było w przypadku Lilki, poza tym karmiłam ją cycem dłużej.kurde specjalnie najpierw dawałam Hance mm tylko wieczorami zeby organizm się przyzwyczaił a to i tak nic nie dało...no i drugie pytanie. Hanka kompletnie nie ma ochoty na picie...może dlatego ją tak przytkało...w zwiazku z tym przyblokowaniem trochę poczekam z rozszerzeniem diety...mam nadzieję że organizm Młodej się przyzwyczai do tego mleka...pomóżcie...