reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

aniii, moja głowa, haha :-) ucięta bo mój M robił zdjęcie i to w dodatku nie mnie tylko Błażejkowi ;-)
poza tym żadna z Was się nie pokazała to głupio tak samemu się wystawiać w całości :-)
magdula przy pisaniu wiadomości w tej linijce co jest pogrubienie. są dwa światy a obok kolorowy kwadrat. Jak na niego klikniesz to Ci się pojawi okno do załadowania swoich zdjęć :-)

reklama
Multi tak to marcheweczka ! Po minie widać że smakowała :p

Ja jeszcze też nie dostałam @ ! I ciesze się bardzo chociaż czasem mam schizy że znów jestem w ciąży ! :-D

Pati, Osktapa śliczne dziewczynki !! Ja chce córeczkę!!:-D:-D:-D

Czy Wasze dzieciaczki też tak szybko wyrastają teraz z ubranek ?? Ja nie nadążam kupować :szok: Już większość 68 poszło w odstawkę ! Teraz chodzi w 74 i niektórych 80 !! Nie wiem już jakie mam mu kupować na "zaś". :p W ogóle próbowałam go zmierzyć i wychodzi mi że ma 70 cm. Wielkolud :shocked2:

Ostatnia edycja:
Wszystkie dzieciaczki są urocze!

Mój smyk właśnie ma drzemkę:-) ufff
Do fryzjera idę podciąć włosy bo mam już prawie do pasa! haha tak mi szybko rosną. Jakoś boję się mocnych cięć-nie mam czasu żeby je później układać no i mam okrągłą twarz więc krótkie fryzury odpadają a szkoda bo bardzo mi się podobają:eek:
Farbować nie muszę bo mam swój naturalny kolor i tego wolę się trzymać bo nie lubię mieć odrostów:-)

A @ ja dostałam jak tylko przestałam karmić piersią, jakoś 2tyg po odstawieniu. Ale cyrki są bo teraz dostałam chyba po 40dniach? masakra! przed ciążą miałam jak w zegarku! Za tydzień idę do gina na kontrolę więc pogadam z nim.

my mamy obecnie rozmiar 68, ale taki niewymiarowy. Zosia jest "większa" w klatce piersiowej, więc kaftaniki, bluzki i bluzeczki muszą być dla niej szersze:-) ale na chrzciny kupię 74 bo nie wiadomo czy panna by za miesiąc weszła w 68...

Ja tak na szybko, bo dzisiaj szal pal - konczenie pakowania, dzieciaki od 5.30 nie spia i jest mlyn:wściekła/y:

Pati, Ostkapa - sliczne macie coreczki!

Multiplicamini, Gocha - ale macie swietnych chlopcow!

Basia - ale masz super coreczki... kazda z nich piekna!

Kochane, trzymajcie kciuki za moj jutrzejszy lot.

Juz raczej sie nie pojawie. Dam znac z Polski.

Pozdrawiam goraco!

Jak miło się ogląda tyle uśmiechniętych pysiaczków, od razu i mi się gęba szczerzy :-D.

Ja chyba też muszę odwiedzić fryzjera. Może cięcie trochę wzmocni tę ręsztkę włosów, jaka mi została. A jak nie, to przynajmniej ze szczotki odkurzacza łatwiej będzie zebrać krótsze :-p.

A co do rozmiaru - Kuba niby w 68, ale nietypowo. Bo np. same rękawy i nogawki są za długie, ale śpiochy czy pajace są ciasne. Po prostu ma jakieś dziwne proporcje i stosunek kończyn do korpusu :eek:.

Taycia, bezpiecznej i miłej podróży!

Śliczne mamy dzieciaczki, a jak super pozują :-)
Taycia, przyjemnej podróży życzę, nie daj się.
Lenka ma ubranka na 68-74, no i skończyłam etap śpioszków i pajacyków, w rajtki mała wskoczyła, takie fajne bambusowe jej kupuję Tuptusie z Syntexu, mięciutkie, rozciągliwe, do tego bluzeczka lub tuniczka i mam małą dziewczynkę :-)

Dziewczyny mogę Wam otworzyć grupę, gdzie będzie można wrzucać zdjęcia, ewe. wymieniać się mailami itd. Byłaby to grupa zamknięta, do której dostęp miałby tylko wybrane listopadówki. Pytanie kto w takiej grupie miałby być. Czekam na Wasze propozycje, oczywiście jeśli chcecie taką grupę :-)

PS. Śliczne zdjęcia! :-)

Basia To u nas tak samo :) rajstopki, bluzeczka/tuniczka, leginsy - nie przepadam za śpiochami :no: i nawet w nocy zakladamy 2 czesciowa piżamkę. Stópki muszą być gołe (tak lubi)
Gratuluję zdolnych i odważnych córeczek ;-) Moja jest w przedszkolu właśnie z tego powodu by uczyła się bycia z innymi, a przede wszystkim języka. I powiem że strasznie drogo to wychodzi nas ale na dzieciach i ich edukacji nie zamierzam oszczędzać.. My jesteśmy właśnie na etapie nauki samodzielnego ubierania.. cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości do tego mi potrzeba.. ale nieźle nam idzie :tak:
Śliczne córy :)

Taycia miłego spokojnego lotu!

Ostkapa Zosieńka śliczna :)

Gochaa, Multiplicamini słodkie maluchy :)

Jakoś żyję.. Mąż przejął Zosię po 8 i ja dospałam...

Słuchajcie dziewczyny.. tydzień temu zaczęłam brać pigułki anty.. i teraz moje pytanie? Czy powinniśmy jeszcze przez pierwszy miesiąc dodatkowo się zabezpieczać?? Może to głupie ale nie chciałabym znowu być w ciąży... a nie wiem czy przy takiej burzy hormonów po ciazy one na 100 % zadziałają...

reklama
Do góry