reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
bylam w szpitalu od srody bole brzucha mialam ....
zrobili mi usg widac pecherzyk 7mm
ciaza 5 tydzien
beta 189
takze wczesna ciaza .... za 2 tyg mam isc do lekarza ktory bedzie mnie prowadzil :)

napiszcie mi dziewczyny tych ktorych nie ma na liscie na kiedy macie terminy porodów:)

Heja..

Matyjasowa dopisz mnie na 10 listopada;-) Sama nie wiem dokładnie kiedy to będzie (może po jakimś usg sie zmieni) ale na razie niech bedzie 10 :-) A nie wiem jaką datę podać jako pierwszy dzień ostatniej miesiączki bo mi się owulacja przesunęła o półtora tygodnia...

A mnie dziś dopadła taaaaaka biegunka z rana że szok:szok::baffled::baffled: Myślałam że zemdleję normalnie...:-( i porzygam się do tego.. Jeszcze nigdy nie mialam takich rewolucji.. strasznie mnie ściskało:baffled: Na razie ok.. Obu się nie powtórzyło...

bylam w szpitalu od srody bole brzucha mialam ....
zrobili mi usg widac pecherzyk 7mm
ciaza 5 tydzien
beta 189
takze wczesna ciaza .... za 2 tyg mam isc do lekarza ktory bedzie mnie prowadzil :)

napiszcie mi dziewczyny tych ktorych nie ma na liscie na kiedy macie terminy porodów:)

Ja już nie wiem jak ta bete liczą każda ma inną w tym samym tyg :) zastanawiam się czy robić jeszcze raz w poniedziałek czy już nie ??

Jesli chodzi o mój termin hmmm jeszcze dokładnie nie wiem ale z internetowych obliczeń 29 Pażdziernik

no mialam bole brzucha niby nic groznego ale poczatek ciazy wiec wzieli mnie na oddzial :)
kazde laboratorium ma inne normy dla mojej 189 wychodzi 2-3 tydzien czyli 5 od miesiaczki i to sie zgadza ... z usg tez wiec teraz czekam na nastepna wizyte w sumie 6 marca mam juz pojde zobaczymy co mi powie

AhA;-)

Mi w czwartek w przychodni pewna pani powiedziała że przez 3 miesiące może boleć... Dopóki nie ma krawawienia to wszystko jest ok

reklama
kurcze ja tu nie mam takiego dojścia do ginekologa:sorry2: Czuję jakiś dyskomfort "tam" ale nie swędzi, nie piecze...po prostu coś - nawet nie wiem jak to określić. Zaparzyłam sobie rumianek do przemywania i mam nadzieję że pozbędę się tego dziwnego odczucia... Trochę się martwię ale może to żadne zapalenie..

Do góry