reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

no ja "kary" za swoją pierwszą ciążę odczuwam aż do teraz. zostałam potraktowana bardzo niefajnie, ale oczywiście wszystko w białych rękawiczkach. dlatego jeśli tfu tfu okazało by się, że coś nie tak z ciążą, to składam wypowiedzenie ... więc na tym, by wszystko było dobrze zależy mi podwójnie.

kurcze, uwielbiam tą kobietkę z suwaczka. jej brzuszek w zasadzie :)

reklama
moja owulka wypada na 12-13 dc. cykle 27 dniowe. fakt ze bylam na monitoringu ostatnio w kwietniu rok temu ale jakos objawy plodnosci byly w tych wlasnie dniach. i tak tez wychodzilo na usg.

Jutro dużo wizyt, powodzenia dziewczyny:-)

no ja "kary" za swoją pierwszą ciążę odczuwam aż do teraz. zostałam potraktowana bardzo niefajnie, ale oczywiście wszystko w białych rękawiczkach. dlatego jeśli tfu tfu okazało by się, że coś nie tak z ciążą, to składam wypowiedzenie ... więc na tym, by wszystko było dobrze zależy mi podwójnie.

kurcze, uwielbiam tą kobietkę z suwaczka. jej brzuszek w zasadzie :)

ale czemu miałabyś składać wypowiedzenie to przecież lepiej na L4 pójść, a ewentualne wypowiedzenie po macierzyńskim złożyć

Witam w niedzielny wieczór :)
Widzę że dużo z nas jest koło 30tki :-) ja w tym roku ostatni raz dwudzieste będę kończyć:cool2:

gosiagro, napisałam, że jeśli byłoby coś nie tak, czyli z tej ciąży nic by nie wyszło. jeśli będzie wszystko ok to jasne, że będę na l4, a potem się będę zastanawiać co dalej.

a ja jakoś do tej pory nie mogę uwierzyć, że mam już tyle lat :szok:
pamiętam, jak jako dziecko mówiłam mamie, że ja nie będę taka stara jak ona, kiedy będę rodzić pierwsze dziecko (miała 25). tymczasem ona w moim wieku rodziła już drugie :)

hello :)
Ale dzisiaj nudny dzień .... prawie cały w łóżku spędziłam....
Dziś rano się lekko zaniepokoiłam ponieważ mnie strasznie piersi bolą juz od 2 tyg, a rano przy lekkim naciśnięciu na brodawkę wypłynęło białe mleko!!!
jestem tym przerażona bo to dużo za wcześnie nie powinno chyba tak być!
Czy któraś z was miała taki przypadek?

też nie czuję swoich lat, ja zawsze drugie planowałam na 30tkę i nie sądziłam że czas tak szybko zleci, jednak tak jakoś ten 2012 bardziej mi pasował niż 2013 i w ostatniej chwili przyspieszyliśmy trochę sprawę

reklama
Hej dziewczyny, ale żeście się rozpisały:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Żabka witaj :-)

Myśmy akurat wrócili od znajomych.

Dziewczyny powiedzcie mi też Wam się tak włosy przetłuszczają?!?!?!Mi strasznie jak głowę mogłam myć co 3 dzień to teraz codziennie, bo inaczej wyglądam jakbym się smalcem wysmarowała!!!!

Do góry