reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

hm, no powinien być na jakby na górze macicy, a jest trochę powyżej szyjki - tak mi to lekarz tłumaczył
dostałam l4 i mam odpoczywać, ale jak to powiedział - leżenie plackiem nie pomaga - po prostu nie dźwigać, nie forsować się i nie uprawiać seksu.

będzie co ma być. póki co rokowania średnie.
ciekawe co mi jeszcze w tych wszystkich badaniach powychodzi ...

reklama
sylha:8327412 pisze:
Sunovia- trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie baaaaardzo. Będzie dobrze- musi być!!!!!!!!

Nanulika- o której będzie wynik???

Jeszcze nie wiem ale zaraz zdam relacje:) chyba doplace za cito jesli jesft taka opcja:)

hanoss betka super :)

sunovia nie denerwuj się może jak będziesz odpoczywać to się wzmocni i będzie ok pierwszy raz słyszę o złym położeniu pęcherzyka przecież płud rośnie i wypełnia potem całą macicę to jak to się ma do tego hmmmm każda ma z nas jest zagrożona nie tylko ty żadna z nas nie zna jutra starajmy się być dobrej myśli bo nie mamy na to wpływu co będzie a pewnie stresem pogarszamy sytuację starajmy się nie wyszukiwać bóli brzucha czy objawów jeszcze parę tygodni i myślę że strach będzie za nami :)

Sunovia a ty wcześniej nie byłaś na usg ? chyba że z hanoos Cię pomyliłam któraś tu pisała o małym pęcherzyku a potem wydawało mi się że betka fajnie rosła .

Pola - relacje na żywo:) daj znać co się dowiesz i przynieś jakieś zdjęcia :)

Kochane żeby was tak oderwać od tych stresów to napiszcie jakie imionka chodzą wam po głowie dla dzieciaczków ??

Ostatnia edycja:
ulala, byłam na usg tydz temu, ale wtedy jeszcze nic nie było widać. i nie wiem czy to o mnie ci chodzi, ja betę robiłam 2 razy i faktycznie rosła dobrze.

a imiona, hm - u nas jest problem, bo wiele imion które mi się podobają odpada ze wzg na nazwisko - razem po prostu głupio to brzmi. Muszą być proste, bezpretensjonalne.
np dla chłopca chciałabym Leon lub Julian, ale do nazwiska kompletnie nie pasują, ostatnio spodobał mi się Karol
a dla dziewczynki Inga albo Marcelina

reklama
w pierwszej ciązy miałam imię dla dziewczynki Natalia a dla chłopca nie miałam babcia wybrała imię :) Adrian tym razem chodzi mi po głowie Martynka ,Emilka syn Amelkę ,Krystian ,Kamil

Do góry