A mnie wlasnie przeczyscilo-ponoc magnez ma takie dzialanie wiec moze to stad.... ale czuje sie ok,chyba jakies jednorazowe to bylo,do tego zjadlam chlebek z suszona sliwka na sniadanie a to tez przeczyszcza....
reklama
Witajcie dziewczyny, a szczegolnie Nanulinka, ktora znam z Czerwcowek :-) Dzis zrobilam test i dwie kreseczki! Z obliczen wlasnych wynika , ze data jest na 15 listopada :-)) Troche sie martwie, bo mniej niz 2 tygodnie temu chorowalam i bralam leki, ktorych w ciazy brac raczej nie nalezy. ALE bardziej usmiech mam na twarzy. Zaraz wszystko postaram sie "nadrobic" i poczytac o was
))
Dreddka:8330013 pisze:Witajcie dziewczyny, a szczegolnie Nanulinka, ktora znam z Czerwcowek :-) Dzis zrobilam test i dwie kreseczki! Z obliczen wlasnych wynika , ze data jest na 15 listopada :-)) Troche sie martwie, bo mniej niz 2 tygodnie temu chorowalam i bralam leki, ktorych w ciazy brac raczej nie nalezy. ALE bardziej usmiech mam na twarzy. Zaraz wszystko postaram sie "nadrobic" i poczytac o was))
Wow! Dreddka jak sie ciesze!!!
To dla nas bedzie szczesliwy listopad,zobaczysz!!! Jak sie czujesz? Kiedy idziesz do lekarza? Aaaaaale super!
myszunia87
Początkująca w BB
hej dziewczynki, pamiętacie mnie jeszcze??
niestety jestem dosyć zalatana, dużo pracy, nauki itp. dlatego się nie odzywam, ale postaram się być w miare na bieżąco.
U mnie już 7 tydzień się zaczął, termin mam na 31.10. ale mam nadzieje że mnie nie wyrzucicie z wątku listopadówek
u lekarza byłam w tamtym tyg, serduszko było już widać
kolejna wizyta za miesiac 
postaram się później was nadrobić
a póki co gratuluję wszystkim nowym mamom
:*
niestety jestem dosyć zalatana, dużo pracy, nauki itp. dlatego się nie odzywam, ale postaram się być w miare na bieżąco.
U mnie już 7 tydzień się zaczął, termin mam na 31.10. ale mam nadzieje że mnie nie wyrzucicie z wątku listopadówek
u lekarza byłam w tamtym tyg, serduszko było już widać
postaram się później was nadrobić
a póki co gratuluję wszystkim nowym mamom
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Witam nowe dziewczyny
dreddka to mamy termin na ten sam dzień 
sunovia
Fanka BB :)
hej
rety, ja mi jest ciężko rano otworzyć oczy, masakra. dobrze, że do pracy nie muszę wstawać. i jeszcze dziś znów obudziłam się z bolącym gardłem i katarem, a wczoraj już było dobrze
jutro idę na badania i muszę zadzwonić do przychodni czy może są już wyniki z tych moich przeciwciał tarczycowych.
a tak poza tym to się wyleguję, odpoczywam i wsłu****ę strasznie w mój brzuch - każde kłucie i pobolewanie. i jak mnie tylko coś zaboli to od razu wkurzona jestem, na czym najbardziej cierpi mój mąż ...
ale staram się wierzyć w to, że będzie dobrze. wczoraj chyba z 2 godz oglądałam wózki na allegro
rety, ja mi jest ciężko rano otworzyć oczy, masakra. dobrze, że do pracy nie muszę wstawać. i jeszcze dziś znów obudziłam się z bolącym gardłem i katarem, a wczoraj już było dobrze
jutro idę na badania i muszę zadzwonić do przychodni czy może są już wyniki z tych moich przeciwciał tarczycowych.
a tak poza tym to się wyleguję, odpoczywam i wsłu****ę strasznie w mój brzuch - każde kłucie i pobolewanie. i jak mnie tylko coś zaboli to od razu wkurzona jestem, na czym najbardziej cierpi mój mąż ...
ale staram się wierzyć w to, że będzie dobrze. wczoraj chyba z 2 godz oglądałam wózki na allegro
sylha
mama bliźniakowa
Witam się rano
, bo dopiero przed chwilą wstałam!!!!!!12h snu, nie mam pojęcie kiedy emkowi budzik ryczał, kiedy wychodził z domu......
Dreddka- wiataj :-)
No i mnie wysypało- w dodatku bolące te syfy mam
- za pomocą czego najlepiej się z nimi rozprawić?!?!?!

Dreddka- wiataj :-)
No i mnie wysypało- w dodatku bolące te syfy mam

Wow! Dreddka jak sie ciesze!!!
To dla nas bedzie szczesliwy listopad,zobaczysz!!! Jak sie czujesz? Kiedy idziesz do lekarza? Aaaaaale super!
Tak , tak
Czuje sie srednio troche, bo chodze ostatnio ciagle przeziebiona i niedoleczona i troszke kaszle, ale poza tym objawow malo - okropny metaliczny smak w ustach jedynie i moze troche ciagniecie w podbrzuszu (moze tez wystepowac jedynie w mojej glowie - bo przed testem nie czulam ciagniecia). Wizyte zaraz bede umawiac - ale mysle, ze poczekam jakis tydzien by bylo cos widac na USG!
Izabella83 fajnie- czekamy razem
Sylha mnie niestety tez wysypalo i to bolesnie - mysle, ze nie wiele niestety da sie z tym zrobic..
Ostatnia edycja:
reklama
Iza witamynapisz coś o sobie
![]()
Postaram się
z innej mańki: używacie jakichś balsamów dla kobiet w ciąży? na brzucho,dupkę itp.....
W poprzedniej ciąży używałam Ziajki na rozstępy ale to jest od 4 m-ca. Dobry kremik tylko wymaga systematyczności. Póki co myślę, że wystarczą zwykłe balsamy do ciała, czy oliwka.
Witajcie dziewczyny, a szczegolnie Nanulinka, ktora znam z Czerwcowek :-) Dzis zrobilam test i dwie kreseczki! Z obliczen wlasnych wynika , ze data jest na 15 listopada :-)) Troche sie martwie, bo mniej niz 2 tygodnie temu chorowalam i bralam leki, ktorych w ciazy brac raczej nie nalezy. ALE bardziej usmiech mam na twarzy. Zaraz wszystko postaram sie "nadrobic" i poczytac o was))
Witaj
Podziel się: