reklama
dzięki Alicja
zaraz poszperam w necie....
czuję się w sumie ok, poza faktem że zasypiam jak tylko przykładam głowę do poduszki - nawet niekoniecznie na leżąco.... No i (.)(.) bolą na maxa.... nawet budzę się w nocy przez nie....
w czw idę do gin nachwilę, może podejrzę malucha.... mam nadzieję,że rośnie zdrowo...
zaraz poszperam w necie....
czuję się w sumie ok, poza faktem że zasypiam jak tylko przykładam głowę do poduszki - nawet niekoniecznie na leżąco.... No i (.)(.) bolą na maxa.... nawet budzę się w nocy przez nie....
w czw idę do gin nachwilę, może podejrzę malucha.... mam nadzieję,że rośnie zdrowo...
Crazy Girl
Fanka BB :)
Ulala a który Elzu ma tydzień?
Ja siedzę już w domu. Uffff.. Pójdę jeszcze tylko raz do pracy w piątek 19 bo muszę..
Byłam wczoraj ale nie daję rady po prostu...
Czy którąś z Was też tak bolą wszystkie mięśnie od krzyża w dół??? Czuję się jakbym miała mega wielkie zakwasy...
Okropne to jest. Ledwo chodzę.. Mam nadzieję że to nie przepowiada porodu...
Ja siedzę już w domu. Uffff.. Pójdę jeszcze tylko raz do pracy w piątek 19 bo muszę..
Byłam wczoraj ale nie daję rady po prostu...
Czy którąś z Was też tak bolą wszystkie mięśnie od krzyża w dół??? Czuję się jakbym miała mega wielkie zakwasy...
Okropne to jest. Ledwo chodzę.. Mam nadzieję że to nie przepowiada porodu...
G
gość 94049
Gość
dzisiaj Elzu urodzi wody jej odeszlyciesze sie ze to juz koniec
To trzymamay kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na info
Tez podbijam pytanie, który to tydzień?
Elzu miala termin na 13.11., wiec 35 czy 36 tc mi jakoś wychodzi. To się mały spieszy :-) Trzymamy kciuki!!!
Ulala, piszesz na zamknietym? masz kontakt z dziewczynami, ktore byly mocno aktywne na poczatku ciazy (sylha, sasanka, sunovia, matyjasowa etc.)?
Twoja kolej jutro? czy jutro do szpitala i decyzja kiedy cięcie?
Ulala, piszesz na zamknietym? masz kontakt z dziewczynami, ktore byly mocno aktywne na poczatku ciazy (sylha, sasanka, sunovia, matyjasowa etc.)?
Twoja kolej jutro? czy jutro do szpitala i decyzja kiedy cięcie?
Ostatnia edycja:
ulala
mdm - tak mam kontakt z nimi
wszystkie które wymieniłaś jeszcze w dwupaku i mają sie dobrze
na pewno będą informacje od nich tutaj jak coś będzie się działo
crazy, Kruszka - Elzu 35 i 5 dni to prawie tak jak wy
Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny heeee
ja idę dziś na ostatnia wizytę ok 15 i mam nadzieje że jutro pojadę już do szpitala
ale dam znać po wizycie 
crazy, Kruszka - Elzu 35 i 5 dni to prawie tak jak wy
Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny heeee
ja idę dziś na ostatnia wizytę ok 15 i mam nadzieje że jutro pojadę już do szpitala
Ostatnia edycja:
panziorka1980
no właśnie nie znamy dnia, ani godziny..a torba stoi pusta i na mnie patrzy juz tydzień..jest któraś chętna, żeby mi dać mobilizacyjnego kopa w moją "małą dupkę"
??
??reklama
Czy któraś z Was też tak bolą wszystkie mięśnie od krzyża w dół??? Czuję się jakbym miała mega wielkie zakwasy...Okropne to jest. Ledwo chodzę.. Mam nadzieję że to nie przepowiada porodu...
Ja nie mam bóli krzyża, ale za to bolą mnie nogi, są takie ciężkie już... Poza tym ból kości w okolcy krocza, ledwo chodzę.
ulula trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i za Malucha:-)
ja Elzu niestety nie poznałam, ale też trzymam &&& za szybki i bezproblemowy poród:-)
Podziel się: