reklama
multiplicamini
Fanka BB :)
o matko, to moja Kinga urodzi się z fryzurą jak u Violetty Villas![]()
Haha, a mój Błażej za to będzie miał na głowie 3 włoski na krzyż jeśli to prawda

ja zgagi całe szczęście nie mam, czyli wg przepowiedni śląskich Zosia będzie łysa?? za to przynajmniej raz dziennie męczy ją czkawka, ciekawe co to oznacza. jak rozmawiałam z siostrą to powiedziała mi, że nie kojarzy czkawek u mojego chrześnika. poza tym dziwiła się że w ogóle takie rzeczy czuję...
młoda mamusia Ty już przestań tak porządkować te szafki, lepiej posiedź i odpocznij. widzę że masz już syndrom wicia gniazda:-) mi się załącza ale tylko co jakiś czas
młoda mamusia Ty już przestań tak porządkować te szafki, lepiej posiedź i odpocznij. widzę że masz już syndrom wicia gniazda:-) mi się załącza ale tylko co jakiś czas

Hej
Ja dzisiaj po kolejnej nieprzespanej nocy przez ZGAGĘ!!!nic mi już nie pomaga
Śpię na siedząco normalnie i tak się co chwilę budzę... To już z malutkim dzieckiem człowiek tak często się nie budzi jak z głupią zgagą....
Mi pomaga mleczko Malox, też pije małymi łyczkami jak jest potrzeba i pani doktor mówiła,że nie szkodzi bo się nie wchłania, tylko osłania przewód pokarmowy.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
ostkapa chciałabym posiedzieć, ale jestem takim typem co 5 min a tyłku nie potrafi usiedzieć
Zaraz mnie to denerwuje hehe. Syndrom wicia gniazda mam już od jakiejś połowy tciąży, gdzie co kilka dni sprzątam wszystko, kurze ścieram, mimo, że wcale ich nie ma, i w ogóle.
Co do zgagi to też tak mi każdy mówił w pierwszej ciąży, no i Amelia miała 3 włosy na krzyż, ale za to długie i kręcone za uszami. Na ciemiączku nie miała żadnych włosków, tylko właśnie z tyłu główki długie, rude i kręcone. W sumie do tej pory takie ma hehe, grzyweczkę lichutką, cieniutką, a zaś z tyłu długie, kręcone. Aż kiedyś zrobiłam jej z ciekawości tego warkocza dobieranego od czoła, no i wyszedł cieńki jak zapałka, ale długi aż do lędźwi prawie, hehe, a jak się jej w loczki pozwijają to ma króciutkie do ramion
A Grześ to chyba będzie całkowicie łysy, bo w tej ciąży to nie wiem co to zgaga, hehe. Pomęczyła mnie może ze 2 razy, a tak to nic
Co do zgagi to też tak mi każdy mówił w pierwszej ciąży, no i Amelia miała 3 włosy na krzyż, ale za to długie i kręcone za uszami. Na ciemiączku nie miała żadnych włosków, tylko właśnie z tyłu główki długie, rude i kręcone. W sumie do tej pory takie ma hehe, grzyweczkę lichutką, cieniutką, a zaś z tyłu długie, kręcone. Aż kiedyś zrobiłam jej z ciekawości tego warkocza dobieranego od czoła, no i wyszedł cieńki jak zapałka, ale długi aż do lędźwi prawie, hehe, a jak się jej w loczki pozwijają to ma króciutkie do ramion
A Grześ to chyba będzie całkowicie łysy, bo w tej ciąży to nie wiem co to zgaga, hehe. Pomęczyła mnie może ze 2 razy, a tak to nic
Ostatnia edycja:
Siaalala
Szczęśliwa Mama Pysia ;)
Ja też jechałam na rennie ale od kilku dni nie wiem co to zgaga, bo brzuch mi się obniżył
i bekam jak chłopisko spod monopolowego, cóż za przyjemne uczucie, do tej pory za każdym razem kończyło się to kwaśnością bleeee... Współczuję Wam tego uczucia, ale już niedługo 
reklama
Podziel się: