Taycia, takie rzeczy po prostu sie zdarzaja. najwazniejsze, ze tylko siniak.
Olii, jakie leki na te problemy z brzuszkiem?
Bo u nas nadal tragicznie i chwytam sie kazdego pomyslu.
chyba popadam w depresje. maly potrafi plakac po 2 godziny tak do zachrypniecia. chwila przerwy na drzemke i od nowa. lekarze twierdza, ze zdrowy, a kolki moga utrzymywac sie do roku :-(
okropna ze mnie matka, ale czasem z ulgą mysle o powrocie do pracy.
chce mi sie plakac, bo spacer to czesto horror a nie przyjemnosc.
tylko poranki mamy super. maly cudny i radosny.
moze powinnam odprawic nad nim jakies czary?
Olii, jakie leki na te problemy z brzuszkiem?
Bo u nas nadal tragicznie i chwytam sie kazdego pomyslu.
chyba popadam w depresje. maly potrafi plakac po 2 godziny tak do zachrypniecia. chwila przerwy na drzemke i od nowa. lekarze twierdza, ze zdrowy, a kolki moga utrzymywac sie do roku :-(
okropna ze mnie matka, ale czasem z ulgą mysle o powrocie do pracy.
chce mi sie plakac, bo spacer to czesto horror a nie przyjemnosc.
tylko poranki mamy super. maly cudny i radosny.
moze powinnam odprawic nad nim jakies czary?
,
i być baaaardziej na bieżąco.
(pomyślałam by kto,że się miesiąc przed urodziły) mieliśmy z początku dużo kontroli związanych z wcześniactwem, ale mamy jeszcze 2 w maju (kardiolog u Kacperka i poradnia rozwoju dla obu) w sierpniu oczka i na tym mam nadzieję skończymy, bo od początku to raczej u nas rutyna....Jeżdzimy dalej w gondolach- ledwo się mieszczą
Jeszcze została mi buda ze spacerówki do prania
) a do tego pojawiło się ulewanie :-(, niestety naszej lekarki już nie było, więc poszliśmy do dyżurującej,powiedziałam jaki mamy problem, zerknęła oczywiście w zeszycik choroby małego i stwierdziła, że to co się dzieje to zwykła nietolerancja laktozy, poleciła Debridat i Dicoflor, ale właśnie ona powiedziała, że powinnam podawać obiadki te z ziemniaczkiem bo zagęszczą kupkę, przy czym widziała w karcie, że synuś jest alergikiem.., i mam podawać codziennie te dania. Więc tez już mam mętlik w głowie, kto ma rację..
. Podałam wczoraj ten obiadek i na szczęście nie było problemów
.
.