reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ja mam niekapek nuka ale mały czasem pije a czasem to się bawi lepiej pije z butelki niekapek gryzie może przez to że zębów jeszcze nie ma .

Mój maluszek jeszcze leniwy i jeszcze nie smiga jak lezy na ziemi to dookoła siebie tylko sie obraca i to w złościach :) tak że ja jeszcze nie biegam za nim a wsumie to chyba bym chciała żeby juz raczkował to słodki widok:)

Crazy - najszczersze wyrazy wspolczucia. Bardzo Ci wspolczuje,ale bylas bardzo dzielna i Mama tez... i juz jest jej dobrze,juz nic ja nie boli. Jestem pewna,ze jest z Ciebie dumna. Bardzo mi przykro (az mi lzy polecialy,a w pracy jestem)
[*]

I juz odechcialo mi sie wiecej pisac....

Crazy - wiem, co przeżywasz, też przez to przeszłam, trzymaj się

A my dziś mamy 10 rocznicę ślubu, nawet nie wiem, kiedy to minęło, po dzieciach widać najlepiej

Crazy wyrazy współczucia bardzo mi przykro:'( łzy leca same:( młodziutka była...
Ja mam jeszcze rodziców i mam nadzieje ze jeszcze będę mieć długo ehhhh...
Dobranoc i trzymaj się Kochana

reklama
U nas dziś dołek psychiczny, bo Kuba nie dostał się do żłobka państwowego. Żłobek prywatny to nasza ostatnia szansa i mam nadzieję, że gdzieś będą wolne miejsca. Opiekunka nie wchodzi w grę, bo mi się zupełnie nie opłaca, a na wychowawczy nie możemy sobie pozwolić. I jeszcze dziadkowie - wszyscy daleko od nas i albo chorzy albo pracujący.

Do góry