• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzięki dziewczyny :) Aleali własnie pamietam jak obie z mama290 mówiłyscie ze widzicie raczej dziewczynkę ale się nie nastawiałam ale fakt oko macie :)
Łożyska na przedniej ścianie więc mam się ruchami nie przejmować to co czuje to mówi ze główki bo są po lewej stronie :) i też zabroniła kategorycznie głaskać brzuch więc coś w tym musi być. Postaram się powstrzymać :)

Tez mam taki

Załączniki

• 1434624667081.jpg
    1434624667081.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 45
To nie jest tak ze nam nie wolno jak nie wolno to lekarz powie bo zeby nie glaskac musi byc cos typu stawianie sie czeste macicy , skurcze bole a jak jest ok to mozna do woli. Ja w pierwszej nie moglam bo mialam zagrozona i lekarz mi powiedzial ze nie wolno i na poprzedniej wizycie bo chodze do tego samego lekarza wlasnie mowil ze jedna osoba a tak rozne ciaze i ze teraz poki co to moge ten brzuch wyglaskac za obie.

z tego co wiem moja dr mówi każdej żeby nie prowokować macicy do stawiania. Ja mam wszystko dobrze ale raczej będę miała problem z bólem i twardnieniem brzucha i lepiej prowokować. Najlepiej zapytać się swojego lekarza co o tym sądzi. W zdrowej ciąży pewnie to nie ma znaczącego wpływu ale ja się grzecznie słucham :)

Sylka ale super:) ciesze się razem z Tobą. Mi o głaskanie brzucha nic nie mówiła ale zakazana współżycia wiec poscimy :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry