Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Albo podskocz pare razy albo wypij coś zimnego ja tez sie czasem martwię czemu sie nie rusza ja to zawsze jak chce chłopaka pokazać i dotykają to dziecko zastyga musze im znów zademonstrować ze będzie dziecko oj bo bedą zazdrośni
Hej ja dziś jakiś mam do dupy dzień odkąd wstałam wszystko mnie denerwuje spać też nie mogłam już sama na siebie zaczynam się złościć co ja tak wariuje U mnie dziś pogoda doskonała w końcu 20 stopni za oknem
Ja dzisiaj tak licho spałam ze nie wiem o co chodzi kołdra za mała poduszka mi zjeżdżała głupoty sie śniły musze dziś jeszcze na zakupy jechać a to buty a to jakieś kurtki tak mi sie nie chce obiecałam córce zrobić jedno pasemko kolorowe i musze poszukać jakiejś farby co sie szybko zmyje za oknem ciemno szaro i buro bleee
U nas tez pada i jest zimno ehhh a musze sie wybrac po kosmetyki bo wczoraj juz nie mialam sily chodzic :-(. .. moja corka nie jest zazdrosna a wrecz sie cieszy ze bedzie miala braciszka bo bedzie miala sie skim bawic :-)
Ja mam cała szufladę w komodzie dwie sukienki z 10 piżam ze 20 bluzek rożnych z krótkim i długim rękawem i z 10 par spodni 2 pary getrów a i kurtkę parke ciążowa i juz mam bana na te ciuchy bo ciagle coś dokupuje
A ja z ciążowych mam tylko jedną sukienkę hehehe kupiłam dresy żeby mieć jak.będzie chłodniej a tak to Chodze w normalnych ciuchach, spodniach tych takich co na gumce są a w domu i tak przebieram się ostatnio w dres bo tak mi jakoś najwygodniej
hej
nareszcie chłodniej się zrobiło i można żyć :-)
ja mam 2 pary jeansów z panelem i jedne dresowe z panelem, plus mam jedne jeansy biodrówki w których najchętniej chodzę :-) 2 sukienki i koszulki ale nie typowo ciążowe i w nich chodzę :-) a po domu najchętniej w bawełnianych szortach i koszulce.