Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sylka, gdzie macie ten prlowski nocleg?Hej dziewczynki. My juz od 14 w Karwii. Straaszny korek byl na obwodnicy gdańska. Cala droga tak mnie nie zmeczyla jak ten korek:/. W karwi tłumy mimo ze pogoda srednia. Cudem znalezlismy szybko nocleg ale stosunek jakosci do ceny masakryczny. Wazne ze czysto z łazienką i przy morzu. Tak to sie czuje jak w prlusmiesznie, czas tu sie zatrzymał
![]()
ja ogólnie nie chodze na obcasach, mam jedna okazjonalna pare. kregoslup mi nie pozwala.Ja ma sporo i kupic musze jeszcze 2 bluzki do getrow i to juz wszystko. Dziewczyny a chodzicie w obacasach?
moj gin w pierwszej ciąży mowił, ze jak pijam od dawna to zeby nie odstawiac bo to szok dla organizmu, chyba zeby było zbyt wysokie ciśnienie. ja PO kawie mam 90/60. bez tego to spie na okrąglo. pije tylko jedna espresso z rana. teraz w trzeciej ciąży mam inną lekarkę i ta mi mówiła, ze to zalezy jak sie czuje po kawie, jak ok i nie ma skoków ciśnienia to moge jedną pic.Dziewczyny, piszecie, ze jestescie po porannych kawach... a pijecie taka normalna, z kofeina? Pytam bo moja ginekolog jest przeciwniczka. Ja kupilam sobie bezkofeinowa, smak niby tez sam ale "kopa" rano to ona nie daje...