Kylyyy1408
Fanka BB :)
Eh moje pewnie tez okresowo jużKiedy testujesz?
Mnie dziś jakoś jajniki kują, chyba pokazują, że tam są nadaltylko szkoda, że owulacji nie było
, tylko na okres się budzą
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eh moje pewnie tez okresowo jużKiedy testujesz?
Mnie dziś jakoś jajniki kują, chyba pokazują, że tam są nadaltylko szkoda, że owulacji nie było
, tylko na okres się budzą
![]()
Pani gdzie tam do 15 czekaćTeoretycznie zapisałam się na 15.11 ( szarpnięta jestem wiem ) ale myśle, ze w piątek spróbuje![]()
Cycki nie każda bolą, nie gadaj głupot, mają byćEh moje pewnie tez okresowo jużbo cyce zeroooo
![]()
jak Ci się sprawdzi, to z @Moonstone napiszemy powazny artykuł naukowy o stawianiu prawidłowej diagnozy o ciąży na podstawie objawów z dupy, tzn. z nosaJuż druga z ta sama diagnoza,
OKEJ LEC GOŁ, idę oglądać wózki![]()
Dobrze, że dopisałaś ten aneksTak właśnie udzielam porad prawnych XD
Oczywiscie żartuje. Zawsze uważnie czytam dokumenty
Zazuu, ale ta kupa przecież taka lajtowa, taka draskaW aplikacji nie i wywala na głównej zdjęcie cudzej kupy na cały wyświetlacz
Jak będzie wątek o objawach "z dupy" to pamiętajcie skąd wziąć pierwszy załącznik graficznyjak Ci się sprawdzi, to z @Moonstone napiszemy powazny artykuł naukowy o stawianiu prawidłowej diagnozy o ciąży na podstawie objawów z dupy, tzn. z nosa
krwawienie ustało, ale wiem, ze to już koniec.@Lili88 jak u Ciebie? Rozkręciło się dalej to krwawienie czy już ustało?
krwawienie ustało, ale wiem, ze to już koniec.