• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Beta rosła ale miałam niski progesteron, ok 11-12, do tego plamienia od początku, ból brzucha, ból po lewej stronie. Do szpitala pojechalam przy becie ok 650 bo juz ten ból wydawał mi się podejrzany. CP potwierdzone or,y becie 1230 2 dni później...
Ja miałam prog 19 przy becie 16, szkoda, że nie zrobiłam go przy powtórce bety...
Jutro zrobię i bete, i proga i porównam wyniki.

Dziewczyny mam głupie pytanie. Robię te testy owulacyjne, nadal nie wychodzą pozytywne a jajniki mnie dzisiaj bolą tak, ze gdyby nie testy to byłabym pewna, ze dzisiaj mam owulacje. Dodatkowo śluz tez już taki zdecydowanie płodny. Jak myslicie testy mogą się mylić bądź mi nie wyłapywać? 🥺
Zastanawiam się nad tym samym. Od wczoraj boli mnie jajnik,dwa i jeden cykl do tyłu po takim ostrym bolu mijała 14dni i był @ więc chyba to jednak była owu. Dziś mam 15dc ,jajnik boli od wczoraj a testy negatywne :(

Dobra a teraz ja ze swoim ultra zaskakującym pytaniem.
Jakie testy owulacyjne polecacie?
Od razu wymienię które odpadają.
W kolejności od najgorszych
Domowe laboratorium
Testeo
Horien
Allegro noname
Facelle

Biorę po 200 zl od każdej drużyny i słucham Państwa
Chciałam polecić jakie mi sie spoko wybarwiały, ale nie będę płacić @Bibi89 200 zł 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry