Bibi89
Fanka BB :)
No to teraz proszę o moje 200 złDobra zamówiłam baby plan
Tych jeszcze nie osikiwalam.
Dorzucił też 21 ciążowychteż nie osikiwalam od nich
![]()
Ps. Ciążowe tez sie ładnie wybarwiają już przy becie poniżej 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to teraz proszę o moje 200 złDobra zamówiłam baby plan
Tych jeszcze nie osikiwalam.
Dorzucił też 21 ciążowychteż nie osikiwalam od nich
![]()
Ja miałam prog 19 przy becie 16, szkoda, że nie zrobiłam go przy powtórce bety...Beta rosła ale miałam niski progesteron, ok 11-12, do tego plamienia od początku, ból brzucha, ból po lewej stronie. Do szpitala pojechalam przy becie ok 650 bo juz ten ból wydawał mi się podejrzany. CP potwierdzone or,y becie 1230 2 dni później...
No to teraz proszę o moje 200 zł![]()
Ps. Ciążowe tez sie ładnie wybarwiają już przy becie poniżej 10będzie pani zadowolona
No to teraz proszę o moje 200 zł![]()
Ps. Ciążowe tez sie ładnie wybarwiają już przy becie poniżej 10będzie pani zadowolona
... i nie oszukują, żadnych fałszywych cieni!No to teraz proszę o moje 200 zł
Zastanawiam się nad tym samym. Od wczoraj boli mnie jajnik,dwa i jeden cykl do tyłu po takim ostrym bolu mijała 14dni i był @ więc chyba to jednak była owu. Dziś mam 15dc ,jajnik boli od wczoraj a testy negatywneDziewczyny mam głupie pytanie. Robię te testy owulacyjne, nadal nie wychodzą pozytywne a jajniki mnie dzisiaj bolą tak, ze gdyby nie testy to byłabym pewna, ze dzisiaj mam owulacje. Dodatkowo śluz tez już taki zdecydowanie płodny. Jak myslicie testy mogą się mylić bądź mi nie wyłapywać?![]()
Nie! Żadnych cieni! Biel jest bielą! Nigdy nnir nie oszukały i nie dały nadziei. W sierpniu narzekałam dziewczynom że pierwszy raz wyszła mi na nich kontrolna kreska - i jak to się mawia na forum - dziś ta kreska wkroczyła w 16 tydzBTW czy mają chooy cienie? Takie wiedz widoczne tylko dla psychopatów ale jednak?
Chciałam polecić jakie mi sie spoko wybarwiały, ale nie będę płacić @Bibi89 200 złDobra a teraz ja ze swoim ultra zaskakującym pytaniem.
Jakie testy owulacyjne polecacie?
Od razu wymienię które odpadają.
W kolejności od najgorszych
Domowe laboratorium
Testeo
Horien
Allegro noname
Facelle
Biorę po 200 zl od każdej drużyny i słucham Państwa
ja miewam ostry ból w tej okolicy w okresie owulacyjnym, a nie mam owulacji.. nawet pęcherzyki nie rosną minimalnieCzyli ostry ból jajników macie tez przed owu?
Wiecie zanim zaczęłam się starać to wszystko wydawało się proste. Im dalej w las to wyznaje zasadę: wiem, że nic nie wiem.ja miewam ostry ból w tej okolicy w okresie owulacyjnym, a nie mam owulacji.. nawet pęcherzyki nie rosną minimalnienawet lekarz nie wie czym jest spowodowany ten ból.. boli przez 3-4 dni zazwyczaj
![]()