reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A czy ktoś po ovarinie lub oleju z wiesiołka doświadczal uczucia kluchy w żołądku/utraty apetytu przez kilka godzin po przyjęciu? Mija to z czasem czy to odchudzanie to taki stały efekt?
Nigdy
to jest w pakiecie
Jak tsh to dorzuć pozostałe bo pojedynczy nic Ci nie da, czyli weź ft3, ft4 atpo i atg. Dodałabym tez prolaktyne (z zachowaniem higieny badania), ferrytyne, testosteron i androstendion. Jak da radę to watro sprwadzic krzywa cukrowa i insulinowa, ale np u mnie jest tylko na skierowanie z ppoz🤷🏻‍♀️

A czy taki pakiet miałby sens? Może udało by mi się go zastąpić tym co już mam bo jak zaczynam do poprzedniego dobierać dodatkowe badania to coraz bardziej mi łzy napływają 🤑

Staramy się 3 miesiące więc z jednej strony myślę że może nie czas panikować ale z drugiej mam 34 lata więc o, trochę dramat już.
Nie jest zły ale jak już się kłuć to dodałabym to co ważne dla pełnego obrazu. Niektóre z tych badań są mało istotne w kontekście braku wyniku innego badania, dopiero w całości zaczynaja mieć sens i dawać wymierny pogląd na sytuacje

Laski, bo Wy wiecie wszystko🙂.
Wczoraj robiłam TSH, wynik to około 3. W maju miałam 1.9, i zastanawiam się z czego wynika wzrost? Chyba muszę trochę zbić do starań...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry