Nevka
Fanka BB :)
mnie też przeziębienie dopadło. Wysypało mnie na twarzy, szyji.Czy ktoś tez ma taki podły dzień przez ta pogodę? Jeszcze mnie przeziębienie meczy od 2 dni![]()
Już bym chciała by ta jesień i zima się skończyła
Nienawidzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie też przeziębienie dopadło. Wysypało mnie na twarzy, szyji.Czy ktoś tez ma taki podły dzień przez ta pogodę? Jeszcze mnie przeziębienie meczy od 2 dni![]()
Pogoda jest beznadziejna, ja mam trudny dzień w pracy, ciężkie osoby które szkoleCzy ktoś tez ma taki podły dzień przez ta pogodę? Jeszcze mnie przeziębienie meczy od 2 dni![]()
łącze się w bólu,jesień i zima to dla mnie maskara,cały czas marzne z domu nawet z psem się nie chce wyjść po piździ,najlepiej to w sen zimowy bym zapadłamnie też przeziębienie dopadło. Wysypało mnie na twarzy, szyji.
Już bym chciała by ta jesień i zima się skończyła
Nienawidzę.
Pozytywy za tydzień badam proga, a czy teraz mogę spać przez ten tydzień?Pogoda jest beznadziejna, ja mam trudny dzień w pracy, ciężkie osoby które szkolejuż mam wrażenie, że śpiewam i tańczę a tam nic nie chce drgnac
ale pocieszam się, że jutro badam progesteron i może owu ruszyła
.
Także znajdzie jakiś pozytyw i skup się na tym![]()
Dokładnie jak niedźwiedźłącze się w bólu,jesień i zima to dla mnie maskara,cały czas marzne z domu nawet z psem się nie chce wyjść po piździ,najlepiej to w sen zimowy bym zapadła![]()
no właśnie u mnie raczej było stabilnie z TSH, tylko podczas ciąży musiałam je zbijać euthyroxem. No nic, skonsultuje ten wynik.Do starań dobrze by było mieć ok 1,5. Ths lubi tak sobie skakać od sasa do lasa, jeśli masz do tego tendencje to może skonsultuj z endo jakaś farmakologię?
Dziewczyny zrobiłam te badania o które Was pytałam (lh,fsh,testosteron,prolaktyna)+ gin kazał mi zrobić glukozę i insulinę 3pkt Czy zerknie któraś na te wyniki czy są w miarę, to wstawię tutaj? Bo kazał mi się po nich umówić do endokrynologa i diabetologa ale nie wiem czy to są jakieś za wysokie normy żeby zaraz po tylu lekarzach kombinować a dostałam od niego tylko taką odpowiedz![]()