nikaplis
Fanka BB :)
zacząć wierzyć że to ciąża, u mnie zawsze wywołuje okresZbieram pomysly na przyspieszenie okresu.
- seks
- sport
- dziuarwiec
- wino
Kto da wiecej? Powyzszych probowalam, ani kropki krwi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zacząć wierzyć że to ciąża, u mnie zawsze wywołuje okresZbieram pomysly na przyspieszenie okresu.
- seks
- sport
- dziuarwiec
- wino
Kto da wiecej? Powyzszych probowalam, ani kropki krwi
czekasz na mnie? Jak miło![]()
czemu di kwietnia?
Kurde no nie mam takiej mocyzacząć wierzyć że to ciąża, u mnie zawsze wywołuje okres![]()
do kwietnia to 4 miesiąceMyślisz, że będziesz mieć aż tak długą pauzę?
To chyba jednak mniejsza ingerencja niż CC, a po nim teraz już niby po 9 miesiącach można
Bo jestem leniwa i wygodna. Mam dwójkę dzieci z jesieni, sama też jestem z jesieni i Stary ... tak też jest z jesieni. Marzę o tym, żeby urodzić wiosenno-letnie dzieckoalbo chociaż z początku roku a nie z końca
Nie biorę. Rzeczywiście, wiele kobiet stąd, po przekroczeniu limitu wieku albo ze zbyt niskim AMH, jeździ do Hiszpanii lub do Włoch, ewentualnie do Belgii.Nie bierzesz pod uwagę ivf poza Francją? Nie żebym Ci wróżyła brak ciąży do 45 rż, po prostu z ciekawości pytam czy w ogóle o tym nie myślisz?
Tak, ale zabieg był dopiero kilka dni temu, więc liczę na wynik pod koniec przyszłego tygodnia.Czy udało Ci się oddać materiał do badania? Wiadomo dlaczego ciąża się zatrzymała?
2,33
2,33
niczego innego się nie spodziewałam
Właśnie? Powtarzasz?Kiedy powtarzasz?