Owulacja
Fanka BB :)
Ja biorę 6 tabletek dziennie takiego w zielonym opakowaniu. I wkurza mnie bo często pęka przy wyciąganiu to wyciągam go zębamiCzy ktoś tu wlewa w szyję olejek z wiesiołka? Jest jakaś konkretna ilość zalecana dziennie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja biorę 6 tabletek dziennie takiego w zielonym opakowaniu. I wkurza mnie bo często pęka przy wyciąganiu to wyciągam go zębamiCzy ktoś tu wlewa w szyję olejek z wiesiołka? Jest jakaś konkretna ilość zalecana dziennie?
O to to. My tu rozkminiamy takie rzeczy a tak naprawdę to jest loteria.Według mnie to nie ma aż takiego znaczenia. Chyba że plemniki są bardzo słabej jakości, ale tu pewnie i tak tylko pomoc in vitro
1 dziecko mam z seksu tysiąc razy dziennie
2 dziecko mam z 1 seksu w całym cyklu (dodatkowo, z wyliczeń najprawomocniej to było 5 dni przed owu)
3 ciąże (bo dziecka brak) mam z seksu co 2 dni, w tym znowu prawdopodobnie z seksu 5- 7 dni przed owu (miała być pauza z tego samego powodu co teraz)
ja kupiłam z Olini w formie oleju i muszę się hamować by nie jechać z nim za bardzo w myśl zasady "im więcej wleje tym lepiej zadziała"Ja biorę 6 tabletek dziennie takiego w zielonym opakowaniu. I wkurza mnie bo często pęka przy wyciąganiu to wyciągam go zębami![]()
Laski to jedziemy z komentarzamiiiiiiiiDziewczyny staram sie byc na bieżąco ale wróciłam z integracji i jade na kolejna imprezę! Wszystko nadrobie jutro ♡
Że trolujemy ?Laski to jedziemy z komentarzamiiiiiiii![]()
Że trolujemy ?![]()