• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Temperatura w górze, ale już zatestuje tak jak jestem przepisana na 25.11 😁, na razie spokojnie sobie czekam 😂, akurat 1 test czeka, dopiero będę zamawiać 🙈. Bo zazwyczaj mi testy niepotrzebne były bo okres szybciej przychodził, a po za tym owu nie było🙈, więc dopiero zapas trzeba zrobić 😂.
Eksperci się wypowiedzą lepiej ale wg mnie chyba ciekawa temperatura coo czy nie ma na co liczyć?

Cześć :) ja mam pytanie, bo już głupieję. 6.11 PIK, później testy uytrzymywały się wysoko, ale nie było piku a 10.11 ewidentnie już zaczęły wychodzić bledsze. 14.11 robiłam progesteron około godziny 11 i wyszedł 9.60. Dzisiaj mamy 14 dpo okresu i objawów okresu nie ma testy białe.
I teraz pytanie, bo na internecie jest napisane, że faza lutealna trwa od 12-16 dni. U mnie to było 14 zazwyczaj czyli dziś i co robić jak nie dostanę okresu? Iść jutro na betę? :D
Czy jest możliwe żeby nmiesiączka nie przyszła w ciągu tych 12-16 dni po owulacji wcale lub się spóźniła, bo ja już zgłupiałam
Z góry dziękuję za pomoc <3

Cześć :) ja mam pytanie, bo już głupieję. 6.11 PIK, później testy uytrzymywały się wysoko, ale nie było piku a 10.11 ewidentnie już zaczęły wychodzić bledsze. 14.11 robiłam progesteron około godziny 11 i wyszedł 9.60. Dzisiaj mamy 14 dpo okresu i objawów okresu nie ma testy białe.
I teraz pytanie, bo na internecie jest napisane, że faza lutealna trwa od 12-16 dni. U mnie to było 14 zazwyczaj czyli dziś i co robić jak nie dostanę okresu? Iść jutro na betę? :D
Czy jest możliwe żeby nmiesiączka nie przyszła w ciągu tych 12-16 dni po owulacji wcale lub się spóźniła, bo ja już zgłupiałam
Od piku do owulacji bywa czasem nawet 72h. Jak za tydzień nie dostaniesz okresu to rzeczywiście można się tym bardziej zainteresować.

W najpóźniejszej wersji jesteś dziś 12 dni po, chyba, że ktoś mnie poprawi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry