Calineczka92
Fanka BB :)
Możliwe, wiem, że jest taka rubryczka, ale omijam, nigdy mnie to nie dotyczyłoNa 99% leków jesy napisane, że są niewskazane dla kobiet w ciąży bo ciężarne nie da grupą na jakiej robi się badania
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Możliwe, wiem, że jest taka rubryczka, ale omijam, nigdy mnie to nie dotyczyłoNa 99% leków jesy napisane, że są niewskazane dla kobiet w ciąży bo ciężarne nie da grupą na jakiej robi się badania
ja jestem uzależniona od kropli do nosa, odstawić to będzie dramat...
niewiele rozumiem, ale widzę jaki jest cel tej wypowiedzi, więc: polać Zazuu piwo bezalkoholowe, dobrze prawi!Ale lekarz z fusów to nasienie wywróżył? Równie prawdopodobieństwem są oba niedrożnej jajowody, zaawansowana endometrioza, przegroda w macicy i tryliard innych powodów.
Mam na koncie 4 poronienia, hormonalnie wszystko perfekcyjne, a mój Stary ma 580 MILIONÓW plemników i morfo 14%.
Nie wiem jak w ogóle można chociaż fantazjować o diagnozie bez podstaw
jesu pisze jak debilniewiele rozumiem, ale widzę jaki jest cel tej wypowiedzi, więc: polać Zazuu piwo bezalkoholowe, dobrze prawi!
Tak, jestem świeżo po i działaliśmy.rozumiem. Mam nadzieję, że wraz z upływem czasu, przetrawieniem tego, entuzjazm wróci.
A czy Ty nie jesteś już przypadkiem świeżo po owu?
zaczęłam, jedna dziurka zakraplanaProponuję już zacząć
A mieliście w ogóle badane nasienia żeby lekarz miał podstawy to postawienia takich wniosków?On teraz nie może. Jest przed badaniem.
Dwa: z tymi wynikami, jakie przyniosłam (muszę to już rozdzielić na dwie teczki, bo się gubię powoli) plus po wczorajszym USG, które pokazało, że śmiga wszytsko, jak ta lala i słowach lekarza, że tu raczej słabe nasienie jest winne, to entuzjazm mi oklapł.
Mój ginekolog przy braku owu zasugerował, że może po stronie męża coś nie takJa w tym miesiącu raczej już nie zatestuję.
W ogóle po wczorajszej wizycie mój entuzjazm spadł do poziomu -10000.
Tzn. generalnie wszystko na plus, ale podejrzenie czynnika męskiego skutecznie ostudziło mój zapał.
Tu do tanga trzeba dwojga.
Mój ginekolog przy braku owu zasugerował, że może po stronie męża coś nie tak. Więc moim zdaniem to takie szukanie szybkiej alternatywy.