Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, będzie cionzW temacie aplikacji to ja właśnie odinstalowałam FLO czy to już odpuszczenie?![]()
a ja mam zamiar wypisać się ze wszystkich staraniowych grup na fbW temacie aplikacji to ja właśnie odinstalowałam FLO czy to już odpuszczenie?![]()
ja tak mam z instalowaniem i odinstalowywaniem aplikacji ciążowychW temacie aplikacji to ja właśnie odinstalowałam FLO czy to już odpuszczenie?![]()
Jeszcze jakies malowanko tapetowanko musi wjechaćTak, będzie cionz![]()
Tak, będzie cionz![]()
a jaki jest w ogóle plan leczenia w takim przypadku?. Sama podwójna macica nie jest niczym nadzwyczajnym, tak jak jednoróżna czy dwurożna. U mnie ciekawość polega na zachodzeniu w ciążę z tej lewej strony, a zagnieżdżaniu się ciąż w prawidłowej macicy z nazwijmy to prawej strony. I na braku widocznego połączenia obu macic (mogą być 2 szyjki na przykład, albo może być ujścia jednej i drugiej do tego samego kabału szyjki, a u mnie nie ma nic) przy jednoczesnym prawidłowym złuszczaniu się endo
Zaraź mnie tym terminem! Bo ja właśnie mam mieć owu na dniach!Powiem tak, jeżeli zajdę po raz 3 w ciąże w okolicy 26.11 to zacznę chyba wierzyć w jakieś bóstwa![]()