Helilo
Fanka BB :)
ja nic nie wdzę, ale wiem jak trudno uchwycić aparatem bladziochyDziewczyny powiedzcie czy wy coś widzicie na tym teście czy nie? Wydaje mi się że to fałszywa linia ale niby coś tam jest ://
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja nic nie wdzę, ale wiem jak trudno uchwycić aparatem bladziochyDziewczyny powiedzcie czy wy coś widzicie na tym teście czy nie? Wydaje mi się że to fałszywa linia ale niby coś tam jest ://
Tak te plamienia trwały 3 dni i chyba mogę nazwać to okresem@zariamybura jak u Ciebie?
@krasulkaa a Ty dostałaś ten okres? bo pamiętam, ze jakieś zawirowania miałaś
a nie robiłaś po tym plamieniu jakiegoś testu?Tak te plamienia trwały 3 dni i chyba mogę nazwać to okresem
@krasulkaa sikaaaaaaaaaja nie robiłaś po tym plamieniu jakiegoś testu?![]()
a nie robiłaś po tym plamieniu jakiegoś testu?![]()
W sumie od tego okresu tylko ale TYLKO bola mnie przy dotyku sutki/brodawki. Piersi nie są nabrzmiałe nic same flaki... no i strasznie żyły wyszły@krasulkaa sikaaaaaaaaaj
Sikaaaaaaaaaaaaj!W sumie od tego okresu tylko ale TYLKO bola mnie przy dotyku sutki/brodawki. Piersi nie są nabrzmiałe nic same flaki... no i strasznie żyły wyszłyI tutaj się bardzo dziwie i zastanawiam się nad pójściem na jakieś usg piersi bo nigdy nie miałam takiego czegoś że bola sutki po okresie
Myślę że jakieś poprostu zaburzenia hormonów. Ale znowu prolaktyna chyba nie podskoczyła skoro biorę bromorcon?
Przestan dziewczynoSikaaaaaaaaaaaaj!