Klemensa
Fanka BB :)
Przecież po to jest sztuczny progesteron, mnóstwo dzieci dzięki niemu się urodziłoSztuczny progesteron nie utrzyma ciąży tylko zamarkuje poronienie w razie czego.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przecież po to jest sztuczny progesteron, mnóstwo dzieci dzięki niemu się urodziłoSztuczny progesteron nie utrzyma ciąży tylko zamarkuje poronienie w razie czego.
Jeśli nic się złego nie dzieje to możesz poczekać do 6 tygodnia nawet natomiast jak coś cie nie pokoi to wiadomo szybciejCześćnie wiem, czy pasuję do tego wątku, bo mi termin ciąży na razie wyliczył tylko kalkulator internetowy, na 25.11 lub 27.11, zależy od strony
ale mam pytanie do Was. Kiedy wybrałyście się na pierwszą wizytę u ginekologa, po zobaczeniu 2 kresek na teście?
Ja to czekam 7/8 tydzieńCześćnie wiem, czy pasuję do tego wątku, bo mi termin ciąży na razie wyliczył tylko kalkulator internetowy, na 25.11 lub 27.11, zależy od strony
ale mam pytanie do Was. Kiedy wybrałyście się na pierwszą wizytę u ginekologa, po zobaczeniu 2 kresek na teście?
Jeśli lekarz takie bzdury gada to poważnie zmień goSztuczny progesteron nie utrzyma ciąży tylko zamarkuje poronienie w razie czego.
Brałam duphaston przy plamieniach w pierwszej ciąży przez dwa miesiące więc wiem o co chodzi. Duphaston nie utrzyma ciąży z którą jest coś nie tak. Z moją wszystko jest w porządku, dlatego nie dostałam leków. Tekst "zmieniaj lekarza na CITO" był nie na miejscu.Jak przestanie się rozwijać to owszem. Ale jak jest szansa na utrzymać to się go bierze.
Każdy ma swoje doświadczenie, według mnie to co Wy robicie strasząc jest nie do przyjęcia.Jeśli lekarz takie bzdury gada to poważnie zmień gomasakra tylu konowałów jest
mój poprzedni lekarz też taki był progesteron spadał z 16 na 8 i skończyło się poronieniem zatrzymanym
gdyby człowiek wcześniej wiedział…
To nie jest strasznie, po prostu możesz zaczerpnąć opinii innego lekarza.Każdy ma swoje doświadczenie, według mnie to co Wy robicie strasząc jest nie do przyjęcia.
Witaj, pewnie że pasujeszCześćnie wiem, czy pasuję do tego wątku, bo mi termin ciąży na razie wyliczył tylko kalkulator internetowy, na 25.11 lub 27.11, zależy od strony
Dzięki za radę, nie ma takiej potrzebyTo nie jest strasznie, po prostu możesz zaczerpnąć opinii innego lekarza.
Myślę, że to żaden problem skonsultować z kimś innym
Tutaj pełno wątków takich możesz sprawdzić w wyszukiwarce